FK PŘÍBRAM
02.02.2019
Příprava A-tým, přát.
1:4
Táborsko vs. Příbram
Branky: 11. Voltr – 33. a 35. Frýdek, 53. a 54. Tou Tou
Táborsko: Šiman – Navrátil, Hasil, Pilík, Kodad, Musiol, Klusák, Březina, Čermák, Kopřiva, Frýdek
Příbram: Kočí – Nový, Kodr (46. Nitrianský), Tregler, Mingazov (46. Průcha), Skácel – Kilián, Rezek (69. Polák), Katidis, Fantiš – Voltr.

Nepovedená generálka

Zdeněk Brož, Jan Vostrý

Příbram má za sebou nepovedenou generálku na jarní část ligy. Na úvodní branku Radka Voltra z 11. minuty dokázali hosté do poločasu dvakrát odpovědět a další dvě branky pak přidali krátce po změně stran.

Trenérský tým do generálky proti Táborsku nemohl postavit několik hráčů, které jsme viděli v posledních zápasech v základní sestavě. Naopak se do zelenočerných barev vrátili Ruslan Mingazov, který velkou část ledna strávil na Asia cupu a také Georgios Katidis.

Úvod zápasu ovšem ukazoval něco zcela jiného, než vypovídá konečný výsledek. Příbramský tým se dostal několikrát rychlou akcí za obranu druholigového týmu. V dobré šanci nezakončil přesně Mingazov a Voltr. Ovšem už v 10. minutě se příbramský hrot prosadil, když proměnil v gól nahrávku od Martina Nového - 1:0.

Do dobré příležitosti se pak dostal znovu Mingazov, ale na tvrdém povrchu votické umělky si ustlal po zákroku obránce soupeře. Táborsko do té doby dvakrát ohrozili Kočího, který předvedl skvělé zákroky jenže okolo 33. minuty jsme dvakrát inkasovali z kopačky Frýdka. O vyrovnání se ještě před koncem půle mohl postarat kapitán Antonín Fantiš, ale sám před brankářem neměl tolik místa k zakončení.

Po změně stran se místo vyrovnání dvakrát vlnilo za Kočího zády, když dva góly vstřelil Tou Tou. Na výsledku pak v závěru zápasu nezměnily nic ani střely Nového, Průchy a Fantiše.

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School