FK PŘÍBRAM
15.08.2020
Příprava A-tým, přát.
1:3
Příbram vs. Dukla Praha
Online
Branky: 76. Rezek - 4. Preisler, 15. Fábry, 71. Dancák
Žluté karty: Rezek - Jakab, Rada
Příbram:

1. poločas: Melichar - Pazdera, Kingue, Tregler, Cmiljanovič - Atwi, Soldát, Hájek, Pilík, Nový - Pinc
2. poločas: Šiman - Pazdera, Kleščík, Vilotič, Svoboda -  Hounkpe, Vais, Petrák, Rezek, Vávra - Cortez (63. Hájek)

Nepovedená generálka

Jan Vostrý

Špatný start do utkání přinesl Příbrami porážku v jediném přípravném zápase před startem ligy.

Hned v úvodu utkání se hosté po nedorozumění v příbramské obraně dostali do vedení. Na druhé straně se k první vážnější akci dostal Hájek, ale jeho střela z vápna cíl nenašla. Naopak znovu udeřili hosté a v 15. minutě se dostali do dvoubrankového vedení. Další výraznější příležitost domácích viděli diváci až po půlhodině hry, ale z nadějného závaru byl pouze roh.

Do druhého poločasu poslal trenér Horváth téměř kompletně jinou sestavu. V první dobré pozici se v 52. minutě objevil Stanislav Vávra, ale bohužel mířil mimo. Za další dvě minuty nevyzrál v nadějné pozici na brankáře Radu Cortez. Udeřilo tak znovu na druhé straně a na konci povedené akce poslal Duklu do tříbrankového vedení Dancák. Dobrou příležitost snížil měl znovu Vávra, který se postavil k pokutovému kopu po faulu na Rezka. Na Radu však nevyzrál a neproměnil. Jedinou branku Příbrami tak dal v 76. minutě Jan Rezek. Příbramský kapitán se postavil k trestnému kopu a z velké dálky nachytal Filipa Radu.  

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School