FK PŘÍBRAM
12.04.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 22. kolo
0:1
FK PŘÍBRAM vs. SK Sigma Olomouc B
Online
Branky: 90.+3 Šíp
Žluté karty: Fall, Hošek. Novotný - Digaňa, Israel
Rozhodčí: Ulrich - Pečenka, Kotalík
Diváci: 696
FK PŘÍBRAM:

Melichar – Fišl, Jahić, Krch (46. Hošek), Dudl (77. Coňk) – Hušbauer – Nečas, Antwi (46. Švestka), Matoušek - Fall (84. O. Novotný), Hašek (68. Andronikou)

SK Sigma Olomouc B:

Digaňa – Dohnálek, Šíp, Zifčák (46. Hadaš), Cahel – Israel, Mikulenka (79. Muritala), Slavíček (73. Amasi), Fiala – Elbel, Langer

Olomouc udeřila v samém závěru

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Jarní domácí trápení pokračovalo i v utkání s béčkem Olomouce a stále tak u Litavky čekáme na bodový zisk i vstřelenou branku.

Náš tým naskočil do domácího zápasu po výhře nad Duklou Praha. Do sestavy se vrátil Filip Matoušek a domácí diváci se těšili, že výhru nad Sigmou zvládneme. 19. minuta a Hasan Jahić zakončoval po rohovém kopu těsně vedle branky. Podobně to bylo s přesnou muškou ve 27. minutě. To měl výbornou šanci Ngagne Fall, který mířil na brankáře hostů, zvládl jej i přehodit, ale míč doskákal těsně vedle tyče. Větší šance i více zakončení tentokrát domácí duel postrádal a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Po přestávce mířil trestňák na branku Josef Hušbauer a míč prosvištěl těsně okolo horního růžku branky. Útočník Fall se snažil na hraně ofsajdu překvapit hosty, ale bez úspěchu. Zaparkovaná obrana hostů si hlídala pečlivě pokutové území a my se nedokázali prokombinovat dál. Deset minut před koncem zakončoval Michal Hošek, který naskočil ze střídačky a gólman hostů musel tečovaný míč nadvakrát zastavit. Podobná situace se stala v nastaveném čase, jen se vyměnila pozice hřiště. Před naší brankou zakončoval Šíp, tečovanou střelu nestačil Martin Melichar chytit a hosté se dostali v samém závěru do vedení - 0:1. Na tento "smrtící" úder jsem už ve zbytku času nenašli odpověď a utrpěli vcelku překvapivou a hlavně nepříjemnou porážku.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School