FK PŘÍBRAM
12.04.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 22. kolo
0:1
Příbram vs. Olomouc B
Online
Branky: 90.+3 Šíp
Žluté karty: Fall, Hošek. Novotný - Digaňa, Israel
Rozhodčí: Ulrich - Pečenka, Kotalík
Diváci: 696
Příbram:

Melichar – Fišl, Jahić, Krch (46. Hošek), Dudl (77. Coňk) – Hušbauer – Nečas, Antwi (46. Švestka), Matoušek - Fall (84. O. Novotný), Hašek (68. Andronikou)

Olomouc B:

Digaňa – Dohnálek, Šíp, Zifčák (46. Hadaš), Cahel – Israel, Mikulenka (79. Muritala), Slavíček (73. Amasi), Fiala – Elbel, Langer

Olomouc udeřila v samém závěru

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Jarní domácí trápení pokračovalo i v utkání s béčkem Olomouce a stále tak u Litavky čekáme na bodový zisk i vstřelenou branku.

Náš tým naskočil do domácího zápasu po výhře nad Duklou Praha. Do sestavy se vrátil Filip Matoušek a domácí diváci se těšili, že výhru nad Sigmou zvládneme. 19. minuta a Hasan Jahić zakončoval po rohovém kopu těsně vedle branky. Podobně to bylo s přesnou muškou ve 27. minutě. To měl výbornou šanci Ngagne Fall, který mířil na brankáře hostů, zvládl jej i přehodit, ale míč doskákal těsně vedle tyče. Větší šance i více zakončení tentokrát domácí duel postrádal a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Po přestávce mířil trestňák na branku Josef Hušbauer a míč prosvištěl těsně okolo horního růžku branky. Útočník Fall se snažil na hraně ofsajdu překvapit hosty, ale bez úspěchu. Zaparkovaná obrana hostů si hlídala pečlivě pokutové území a my se nedokázali prokombinovat dál. Deset minut před koncem zakončoval Michal Hošek, který naskočil ze střídačky a gólman hostů musel tečovaný míč nadvakrát zastavit. Podobná situace se stala v nastaveném čase, jen se vyměnila pozice hřiště. Před naší brankou zakončoval Šíp, tečovanou střelu nestačil Martin Melichar chytit a hosté se dostali v samém závěru do vedení - 0:1. Na tento "smrtící" úder jsem už ve zbytku času nenašli odpověď a utrpěli vcelku překvapivou a hlavně nepříjemnou porážku.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School