FK PŘÍBRAM
22.11.2020
FORTUNA:LIGA, 8. kolo
1:1
Brno vs. Příbram
Online
Branky: 5. Hladík - 77. Pilík (pen.)
Žluté karty: Šumbera, Sedlák, Přichystal, Štepanovský - Kočí, Pilík
Rozhodčí: Orel – Leška, Vodrážka
Brno:

Floder – Jan Moravec, Dreksa, Gajić, Kotula – Štepanovský, J. Sedlák, Šumbera (58. Ad. Čermák), A. Fousek (58. Růsek) – Hladík (80. Pachlopník), Přichystal (90. Fila)

Příbram:

Kočí - Svoboda, Diarra, Soldát, Cmiljanovič - Nový (73. Pilík), Zorvan, Folprecht, Rezek, Vávra (86. Vais) - Belej (58. Voltr)

Pilík z penalty trefil bod

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbram na půdě Brna dokázala prolomit střelecký i bodový půst a po remíze 1:1 získala cenný bod. Naši branku vstřelil po přestávce z penalty střídající Tomáš Pilík.

Pavel Horváth udělal proti předchozímu utkání několik změn v sestavě. Do branky se postavil Ondřej Kočí, na kraj se vrátil uzdravený Martin Nový a na hrotu se poprvé v základní sestavě objevil František Belej.

Hned úvod utkání však zastihl příbramskou defenzivu nepřipravenou a po zmatcích v pokutovém území se domácí dostali již v 5. minutě po trefě Hladíka do vedení. Hosty inkasovaná branka hodně rozhodila a po většinu prvního poločasu se nedokázali výrazněji prosadit. Naopak domácí mohli svoje vedení navýšit, ale Přichystal i Štěpanovský mířili mimo. Teprve v samotném závěru se dostala k zakončení i Příbram, ale Vávra v dobré pozici mířil vedle.

Druhý poločas pak nabídl odlišnou podívanou. Příbram byla více aktivní a nepouštěla Brno na dostřel své branky. I přes územní převahu však hosté nedokázali výrazněji zaměstnat brankáře Brna. Jedinou výjimkou byla standardní situace Vávry s jehož pokusem měl Floder hodně práce. Na druhé straně mohl zvýšit vedení domácích Kotula, který mířil jen těsně vedle Kočího branky. Vyrovnání se Příbram dočkala v 77. minutě. V pokutovém území byl faulován Vávra a rozhodčí bez zaváhání nařídil pokutový kop. K němu se postavil střídající Tomáš Pilík a vyrovnal. O chvíli později byla nařízena penalta po zákroku Soldáta i na druhé straně, ale po konzultaci s videem byla následně odvolána.

Závěr utkání pak odehrály oba týmy bez výraznějšího rizika a Příbram tedy nakonec získala druhý bod do ligové tabulky.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School