FK PŘÍBRAM
17.04.2023
Česká fotbalová liga žen, 12. kolo
1:2
Mělník vs. Příbram
Branky: 72. Karhanová - 44. Slavíková, 53. Spilková
Žluté karty: Riegelová
Rozhodčí: Hamáček - Demeter, Kužel
Diváci: 55
Příbram:

Vacíková - Pomijová, Spilková, Riegelová, Dědinová - Pilousková, Simandlová, Kloudová, Hrušková - Řezaninová (86. Séglová), Slavíková (73. Kadeřábková)

Po velikonoční pauze ženy v zvítězily Mělníku

Soňa Kadeřábková

Na hřišti třetího celku ČFL Ž příbramské fotbalistky vybojovaly důležité tři body.

Úvodních deset minut zápasu byly výrazně lepší domácí hráčky, které po celou dobu držely míč na svých kopačkách. Nevytvořily si ale žádné větší šance. Postupně se příbramské fotbalistky rozehrály a díky povedené kombinaci si vytvořily i několik příležitostí. Mělník hrozil z brejkových situací, ale překonat příbramskou brankářku se mu nepodařilo. Gólová radost příbramských se dostavila až minutu před koncem první půle, kdy se střelou z dálky prosadila Slavíková.

Do druhého poločasu ženy vstoupily aktivně a po rohovém kopu v 53. minutě navýšily vedení. Hlavou se nemýlila Spilková. I následující minuty Příbram měla více ze hry a dokázala si vytvořit několik šancí, ale ani vyložené příležitosti naše hráčky bohužel neproměnily. V 72. minutě se naopak prosadil Mělník, kdy centr ze standardní situace našel hlavičkující útočnici domácího celku. V závěrečné části hry domácí vytvořily tlak a Příbram musela řešit několik nepříjemných situací, které ale gólem neskončily. Posledních několik minut zápasu se nesl ve znamení silných emocí. Nakonec se ale skóre neměnilo a ženy tak vezou z Mělníka důležité tři body.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School