FK PŘÍBRAM
21.09.2021
MOL Cup, 3. kolo
2:1
Plzeň vs. Příbram
Online
Branky: 4. Havel, 66. Šulc – 9. Zorvan
Žluté karty: Kayamba - Halinský, Sus
Rozhodčí: Pechanec – Vodrážka, Flimmel
Diváci: 1831
Plzeň:

Hruška – Havel, Hejda, Pernica, Hybš – Janošek, Kalvach (57. Bucha) – Kopic (57. Mosquera), Čermák (57. Bucha), Šulc (92. Káčer) – Chorý (70. Beauguel)

Příbram:

Šiman – Cmiljanovič (84. Dočekal), Halinský, Vilotic, Mezera – Procházka, Pilík (84. Švestka), Petrák (67. Vávra), Langhamer (77. Sus) – Dedič, Zorvan

Pohárová pouť v Plzni skončila

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbramská cesta letošním ročníkem poháru končí po těsné porážce na půdě vedoucího týmu první ligy.

Ve třetím kole Mol Cupu nás čekala cesta do nedaleké Plzně k prvnímu týmu první ligy. 

Domácí začali utkání velmi aktivně a hned ve čtvrté minutě se dostali po Havlově hlavičce do vedení. Radost jim však nevydržela dlouho. V deváté si na dlouhou přihrávku naběhl Filip Zorvan a střelou z rohu vápna vyrovnal. Po zbytek poločasu pak oba týmy předváděly pohledný fotbal a nabídly divákům i několik dobrých příležitostí. V domácím dresu měl největší Chorý, který zakončil jen do břevna. Příbram mohla skórovat těsně před poločasem, kdy aktivní Zorvan vybídl ke skórování Dediče, který však Hrušku nepropálil.

Druhý poločas se nesl ve znamení velké aktivity Plzně a příbramská obrana chvílemi jen velmi těžko odolávala. Rozhodující situace utkání přišla v 65. minutě, kdy po sérii odrazů v pokutovém území nakonec tečoval Kayambovu střelu do sítě Šulc a poslal favorita do vedení. Příbram po obdržené brance přidala na aktivitě a pokoušela se o vyrovnání. Ke dvěma slibným střeleckým pokusům se dostal Zorvan, ale na svoji první trefu již nenavázal. Utkání tak skončilo těsnou výhrou domácí Viktorie a pro Příbram letošní pohárová účast skončila.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School