FK PŘÍBRAM
19.12.2020
FORTUNA:LIGA, 13. kolo
0:1
Příbram vs. Karviná
Online
Branky: 27. Bartošák
Žluté karty: Ostrák, Mangabeira
Rozhodčí: Pechanec - Blažej Šimáček
Příbram:

Kočí – Nový, Svoboda, Vilotić, Cmiljanović – T. Pilík (74. Boakye), Zorvan (88. Pinc), Folprecht, Rezek (74. Vais), Vávra (62. Antwi) - Voltr 

Karviná:

Bolek – Santos, Dramé, Šindelář, Ndefe – Mangabeira – Ostrák (76. Čmelík), Herc (80. Smrž), Qose (89. Janečka), Bartošák (80. Mikuš) – Haša (90. Vlachovský)

Poslední domácí zápas roku nám nevyšel

Zdeněk Brož

V duelu s Karvinou jsme nezazářili. Hosté díky jediné trefě si odvezli od Litavky všechny body.

Problémy se stopery se před zápasem s Karvinou ještě rozšířily, když kvůli koronaviru odpadl Jaroslav Tregler, kterého na stoperu nahradil Václav Svoboda. Příbram začala zápas mírnou převahu a nejzajímavější šancí této části hry byla rána Tomáše Pilíka, která šla těsně vedle brány. O střelu se snažil také Radek Voltr ale obrana jeho ránu zastavila na rohový kop. První dvacetiminutovka byla v podání našeho týmu velmi povedená kombinačně, ale chybělo tomu jediné, branka. 

Ve 27. minutě přišla chyba, které využili hosté. Kočí ještě stačil zastavit první střelu Qoseho zastavit, na dorážku Bartošáka nestačil - 0:1. Branka nám vzala vítr z plachet. Bartošák měl brzy další šanci, kterou zastavil Ondřej Kočí. Haša pak pálil nad branku.

Po změně stran jsme dřeli o vyrovnání, ale Karviná, která pozorně bránila nenechala našemu týmu žádný prostor. Hosté měli navíc dobrou možnost ve formě přímého kopu Qoseho, který poslal těsně nad břevno. Z naší strany byla výjimkou 85. minuta. Střídající Jonáš Vais poslal milimetrový pas na Zdeňka Folprechta, který sám před brankářem nehlavičkoval na branku dostatečně razantně a dal tak možnost gólmanovi míč pohodlně zastavit. Vyrovnání nepřišlo ani v nastaveném čase a tak si tři body odvezli hosté.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School