FK PŘÍBRAM
24.10.2015
FORTUNA:LIGA, 11. kolo
0:2
Ostrava vs. Příbram
Online
Branky: 19. Rezek, 86. Barák
Žluté karty: Ježdík, Mičola - Pilík, Zápotočný, Štípek, Hruška
Rozhodčí: Paták - Mokrusch, Pochylý
Diváci: 3538
Ostrava: Pavlenka - Dostál, Kaša, Machovec, Ježdík - Narh, Lásik (77. Holzer), Kukec, Mišák, Mičola (56. Szotkowski) - Červenka (46. De Azevedo)
Příbram: Hruška - Sus, Dosoudil, Zápotočný, Divíšek - Štípek (75. Barák), Hnaníček, Pilík, Končal (64. Krameš), Rezek (85. Tregler) - Bednář

Příbram po dvou debaklech zabrala

Jan Vostrý

Příbram zvládla důležité utkání na půdě Baníku Ostrava a po výhře 2:0 si připsala velmi potřebné tři body. O naše branky se postarali Jan Rezek a premiérově v lize Antonín Barák.
Do utkání vstoupil lépe domácí Baník a hned po pár minutách mohl jít do vedení. Mišákova střela z hranice pokutového území naštěstí skončila jen na tyči za překonaným Hruškou. Po úvodní čtvrthodině se Příbram oklepala a začala více zaměstnávat obranu domácích. V 19. minutě vysunul Sus dlouhým pasem na pravé křídlo Davida Štípka. Ten byl v rychlostním souboji úspěšnější než Mičola a předložil gólovou přihrávku Rezkovi. Příbramský záložník nabídnutou příležitostí nepohrdl a vstřelil svojí čtvrtou branku. Vstřelená branka Příbram povzbudila a o pár minut později mohl zvýšit Bednář, ale svojí střelu z otočky nasměroval jen těsně vedle. Do druhého poločasu se znovu pokusil vstoupit Baník hodně aktivně, ale jeho útočné pokusy bez problémů odvracela pozorná obrana. Na druhé straně měl velikou příležitost znovu Bednář, ale svůj sólový nájezd bohužel zakončil obstřelením brankářem i branky. Další gólovku měl kapitán Zápotočný, ale Hnaníčkův centr na zadní tyč nedokázal v tísni správně nasměrovat. Nejvýraznější šance na vyrovnání se Baníku naskytla deset minut před koncem. Mišákova pumelice však mířila pouze do míst, kde stál Aleš Hruška. Za dalších šest minut přišlo definitivní rozuzlení. Kramešovu střelu brankář Pavlenka pouze vyrazil a dorážející Barák s Bednářem dokázali nakonec míč zásluhou prvně jmenovaného dostat podruhé do branky. Pro Antonína Baráka to byla vůbec první ligová branka!
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School