FK PŘÍBRAM
29.03.2014
FORTUNA:LIGA, 22. kolo
3:2
Příbram vs. Slovácko
Online
Branky: 21. Krbeček, 60. Mišůn, 69. Řezníček - 3. Kerbr, 71. Valenta
Žluté karty: Azíz, Slepička - Heča, Reinberk, Došek, Kuncl
Rozhodčí: Jílek - Gallo, Vysloužil
Diváci: 2168
Příbram: Hruška - Jugas, Hájovský, Zápotočný, Mišůn - T. Pilík, Krbeček, Azíz (61. Stratil), Volešák (74. Tarczal), Zeman - Řezníček (83. Slepička). Trenér: Čuhel.
Slovácko: Heča - Kuncl, Rada, Mezlík, Reinberk (88. Trousil) - Šumulikoski - Diviš, Havlík (70. Trávník), Valenta, Kerbr (74. Ondřejka) - Došek. Trenér: Habanec.

Příbram uspěla v přestřelce

Zdeněk Brož

Duel bohatý na šance i góly viděli diváci ve Startip aréně. Náš tým udolal hosty ze Slovácka 3:2. Tomáš Krbeček se postaral o vyrovnání a ve druhé půli Milan Mišůn s Jakubem Řezníčkem strhli výhru na naši stranu.
Důležitý duel čekal náš tým na konci března. Tým Slovácka se pohybuje ve středu tabulky, zatímco naše mužstvo je těsně nad čarou sestupu. Proto dnes velela povinnost vyhrát. Jenže hned na začátku přišel šok pro natěšené diváky. Už ve třetí minutě si Slovácko ideálně připravilo brejk, který zakončil nejlepší střelec hostů Kerbr - 0:1. Náš tým nepanikařil a hned zahrozil šancí Tomáše Pilíka. Pak se povedl krásný výkop Aleši Hruškovi, protože přímo nahrál Jakubovi Řezníčkovi, před kterým musel na poslední chvíli zachraňovat brankář Heča. Příbram měla nadále tlak, který podpořili aktivně i diváci. Ladislav Volešák hlavičkoval nad branku. Ve 21. minutě si na rohový kop naskočil Tomáš Zápotočný, prodloužil za sebe a Tomáš Krbeček procedil míč za čáru - 1:1. Po vyrovnávacím gólu naše hra ještě více ožívá a hosté se nedostanou ani za půlku. Ve dvou velkých šancích se objeví nejlepší střelec jara Jakub Řezníček, ale netrefuje prostor mezi třemi tyčemi. Zejména šance ve 35. minutě volala po brance. Před přestávkou se mohl trefit Pilík nebo Volešák, jenže ani jeden netrefuje. Do kabin tak šly oba celky za vyrovnaného stavu. Po poločasové přestávce mohl další branku dát znovu Krbeček, jenže posílá míč daleko od branky. V 60. minutě se po levém křídle naběhne na Azízovu nahrávku Milan Mišůn a zblízka propálí brankáře Heču a posílá Příbram konečně do vedení. O deset minut později je ještě veseleji. Řezníček si pohraje s obránci Slovácka a z podobného místa jako Mišůn propálí gólmana hostů potřetí. Pokoří jej navíc pěknými "jesličkami". 3:1. Tribuny ještě nestačí vstřebat euforii z dvoubrankového vedení, když si Valenta postavil míč kousek za půlící čárou. Jeho centrovaný míč se však změní v přímo ránu, která letí do branky nad překvapeným Hruškou. Rázem je ze zápasu opět drama. Náš tým nesměl udělat chybu. V 79. minutě zabrnkal na nervy kapitán hostů Došek, protože jeho střelecký pokus minul levou tyčku jen o centimetry. Střídající Miroslav Slepička ještě mohl potvrdit vedení, jenže jednou zůstal v ofsajdu a za branku po odpískání dostal od sudího za odměnu žlutou kartu. V další šanci v nastaveném čase pak neseřídil mušku a oprášil pouze síť za brankou.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School