FK PŘÍBRAM
29.01.2019
Příprava A-tým, přát.
1:1
Č. Budějovice vs. Příbram
Branky: 71. Grajciar – 20. Průcha
Žluté karty: Ledecký (CEB)
Rozhodčí: Štuk – Hrkal, Vychodil
Diváci: 45
Č. Budějovice: Staněk – Kladrubský (59. Řezáč), Havel (46. Fišl), Novák, Helešic – Havelka, Javorek (59. Grajciar) – Wermke, Táborský (46. Čavoš), Provod – Ledecký
Příbram: Kočí – Nový, Kodr, Tregler (58. Nitrianský), Antwi (58. Skácel) – Průcha (69. Hlúpik), Soldát, Jablonský, Voltr – Keita (58. Polidar), Rezek (58. Kilián)

Příbram z Budějovic veze remízu

Zdeněk Brož

Ofenzivní pojetí a branka Petra Průchy z první půle na výhru v dalším přípravném utkání nestačily. Po změně stran vyrovnal domácí Grajciar a duel tak skončil smírně 1:1.

Tradiční soupeř při našich letních nebo zimních přípravách České Budějovice hostily náš tým ve svém tréninkovém areálu Složiště za vytrvalého sněžení.

Oba týmy předváděly aktivní hru a tak nebylo nouze zajímavé šance před oběma brankami. Dobré brankářské zákroky také musel ukázat Ondřej Kočí, který dvakrát vychytal domácí tým. Náš tým po pár střelách z dálky, které vyslali Rezek a Keita nakonec šel do vedení 1:0, když se trefil z hranice vápna Petr Průcha.

Na konci prvního poločasu se ještě objevil v dobré pozici Radek Voltr, ale ani po jeho zakončení se skóre nezměnilo. Nebezpečně vypadal i Rezkův rohový kop, který se nesl do branky a po něm byl před domácí brankou velký závar.

Po změně stran jsme vytvořili méně šancí a domácímu celku se podařilo nakonec vyrovnat, když se trefil Grajciar, který hostuje na jihu Čech přávě z Příbrami.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School