FK PŘÍBRAM
11.10.2021
Česká fotbalová liga žen, 7. kolo
6:2
Příbram vs. Mělník
Branky: 32., 67. Smíšková, 15. Drdošová, 45. Hrušková, 64. Kloudová, 73. Krůtová - 47., 81. Karhanová
Žluté karty: Drdošová - Filová
Rozhodčí: Máša - Soukup, Dvořák
Diváci: 30
Příbram:

Vacíková - Pilíková, Riegelová, Spilková, Dědinová (68. Cvrková) - Smíšková (76. Karasová), Drdošová (56. Krůtová), Císařová (68. Séglová), Hrušková - Kloudová, Řezaninová (86. Abrahámová)

Příbramské ženy nadále vládnou

Jana Krůtová

Příbramská děvčata potvrdila vedoucí postavení v soutěži a druhému Mělníku nastřílela šest branek.

Hráčky Příbrami nastupovaly k sobotnímu utkání s velkým respektem, neboť se měly utkat s celkem, který se nacházel v průběžné tabulce na druhém místě.

Od první minuty byl zápas v režii příbramských žen, kdy svou kombinační hrou měly nad svým soupeřem navrch. Potvrdila to domácí Drdošová, když v 15. minutě otevřela skóre. Ve 32. minutě přispěla gólem také Smíšková, která díky své rychlosti pronikla za obranu. Do kabin se však odcházelo za stavu 3:0, po vstřeleném gólu rychlé záložnice Hruškové.

Druhý poločas začaly aktivněji ženy z Mělníka a ve 47. minutě snížily skóre na 3:1. Domácí tým však nenechal nic náhodě a opět navýšil skóre na 4:1 gólem Kloudové, po nepřímém kopu přímo pod břevno, kam brankářka Mělníka nedosáhla. Ihned na to, v 67. minutě, přispěla dalším gólem Smíšková, která v 73. minutě nahrála i na poslední gól domácího týmu Krůtové. Několik minut před koncem Mělník vstřelil svůj druhý gól a tím upravil skóre na konečných 6:2.

Touto důležitou výhrou Příbram potvrdila své první místo v tabulce. Následující zápas sehrají ženy s celkem z Mladé Boleslavi, opět na domácím hřišti v Milíně a to v sobotu 16.10., od 14:00.

Hodnocení trenéra (Martin Wágner): První poločas byl herně nejvydařenějším z celé sezóny. Holky hrály pohledný kombinační fotbal a vytvořily si spoustu šancí. Ve druhém poločase tempo hry opadlo, ale i tak byly lepším týmem a zaslouženě vysoko vyhrály.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
středa 17.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 23. kolo
17:00h
AC Sparta Praha B
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
16. 04. 2024
Jakub Krištofek: Od kluků čekáme válku a boj
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School