FK PŘÍBRAM
04.02.2020
Příprava A-tým, přát.
1:1
Arsenal Tula vs. Příbram
Online
Branky: 38. Lomovickij - 73. Nový
Červené karty: 40. Cmiljanovič, 65. Soldát
Příbram:

Vantruba - Pazdera, Kvída, Kleščík, Cmiljanovič (40. Nový) - Voltr (85. Budínský), Soldát (65. Dramé), Rezek, Sehit (46. Kříž), Díl (46. Polidar) - Slepička (60. Sašinka)

Příprava: I s dalším ruským týmem jsme remizovali

Zdeněk Brož

Martin Nový byl autorem příbramského gólu do sítě ruského týmu Arsenal Tula. Náš tým uhrál nerozhodný výsledek 1:1.

Příbramský tým nastoupil ve sportovním komplexu Mardan proti ruskému týmu Arsenal Tula. Ještě v prvním poločasu stačil jít soupeř hrající ve žlutočervených dresech do vedení 1:0. Poté viděl v našem týmu červenou kartu Cmiljanovič, naštěstí jsme mohli v přípravném zápase potrestaného hráče vystřídat. 

Stejná situace se stala i ve druhém poločase kdy po druhé žluté kartě viděl červenou Karel Soldát a i ten musel být vystřídán. V závěru se nám podařilo vyrovnat, když Polidar skepl míč k Martinovi Novému, jehož střela na zadní tyč rozvlnila síť. Dobrou možnost měl i Rezek z přímého kopu. Se šestým týmem ruské nejvyšší ligy jsme uhráli solidní remízu 1:1.

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School