FK PŘÍBRAM
19.10.2012
FORTUNA:LIGA, 11. kolo
2:1
Slavia vs. Příbram
Online
Branky: 37. Nitrianský, 61. Škoda - 78. Koukal
Žluté karty: Hubáček
Rozhodčí: Jílek - Nádvorník, Dobrovolný
Diváci: 5418
Slavia: Čontofalský - Nitrianský, Hubáček, Latka, Juhar - Mičola, Kisel, Petrák, Zmrhal, Tusjak (79. Koreš) - Škoda (90. Cicman)
Příbram: Hruška - Jugas, Dejmek, Mišůn, Divišek - Mareš (46. Danoski), Kalivoda (73. Koukal), Krbeček, Trapp, Šlapák - Střihavka (56. Wágner)

Probuzení přišlo pozdě

Jan Vostrý

Příbram na půdě Slavie Praha nedokázala dohnat dvoubrankové manko a po výsledku 2:1 odjíždí domů s prázdnou. Jedinou branku vstřelil střídající Zděnek Koukal.
Rozcvičku obou týmu narušil výpadek proudu, který asi 25 minut před úvodním výkopem zahalil celý stadion do tmy. Utkání tak nakonec začalo o deset minut později. V úvodní dvacetiminutovce byla aktivnějším týmem domácí Slavia, ale přes pozorně bránící obranu nedokázala výrazněji ohrozit Hruškovu branku. První příbramská střela mezi tyče přišla po půlhodině hry, ale se Šlapákovým pokusem neměl Čontofalský moc práce. Velkou šanci skórovat měla Slavia o 2 minuty později, kdy hlavička Latky našla pouze Hrušku a ten s pomocí obránců nebezpečí zažehnal. O pár minut později se již domácí dočkali. Přetažený centr vrátil před branku Petrák a Nitrianský hlavou v pádu otevřel skóre. V úvodu druhé půle se do šance dostával Střihavka, ale míč po přízemním centru mu včasným zásahem sebral Čontofalský. V 61. domácí proměnili rychlý protiútok ve druhou branku. Dlouhý sprint předvedl Mičola, přihrál před branku Škodovi, který nedal Hruškovi šanci. Hosté po brance marně reklamovali útočný faul na Dejmka. V 73. minutě poslal trenér Marko na hřiště Koukala a příbramská hra ožila. V 75. minutě ještě hlavičkoval Wágner mimo, ale o tři minuty později se dokázal prosadit Koukal. Trapp skluzem vybojoval míč, který se po několika odrazech dostal na vápno ke Koukalovi. Střídající záložník nedal bombou Čontofalskému šanci a snížil na 2:1. Hosté se dále hnali za vyrovnáním, ale otevírali tím Slavii možnost k rychlým brejkům. Po jednom z nich napálil Koreš tyč. V samotném závěru měla ještě Příbram několik standardních situací, ale urvat alespoň bod již nestihla.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School