FK PŘÍBRAM
11.05.2016
FORTUNA:LIGA, 29. kolo
1:3
Příbram vs. Slavia
Online
Branky: 52. Brandner - 13. Souček, 15. Mešanovič, 29. Barák
Žluté karty: Bednář
Rozhodčí: Marek - Vlasjuk, Caletka
Diváci: 4386
Příbram: Hruška - Mudra (77. Dosoudil), Tregler, Zápotočný, Divíšek - Hnaníček, Krameš (30. Brandner) - Štípek (46. Moravec), Pilík, Rezek - Bednář
Slavia: Berkovec - Mikula, Frydrych, Bílek, Bořil - Souček - Mihalík (84. Vukadinovič), Hušbauer, Barák (79. Piták), Zmrhal - Mešanovič (73. Kenia)

Prohra se Slavií nám k jistotě udržení nepomohla

Zdeněk Brož

Špatný výkon v prvním poločasu ovlivnil výsledek utkání. To jsme už zlepšenou hrou ve druhé půli nedokázali srovnat. Jedinou branku Příbrami dal premiérově v lize Patrik Brandner.
Slušně zaplněná Energon Aréna se přišla podívat na poslední domácí zápas sezóny, ve kterém mohl náš tým rozhodnout o jistotě záchrany pro další sezónu. Ideální sestava trenéra Martina Pulpita mohla proti hostujícímu týmu, v němž chybělo několik opor, mít navrch, jenže realita byla úplně jiná. Slávisté zbořili obrannou hru velmi rychle. Už ve 12. minutě Souček za pomoci Treglerovy teče poslal hosty do vedení a to ještě stvrdil o tři minuty později Mešanovič přesnou střelou za hranicí vápna - 0:2. Z naší strany bohužel nepřicházelo nic, co by značilo změnu ve hře. Na průběžný výsledek doplatil Martin Krameš, kterého vystřídal Patrik Brandner. Ve 29. minutě se z dálky trefil odchovanec Příbrami Antonín Barák a za vstřelenou branku se omlouval gestem ještě nedávno svým fanouškům - 0:3. Ještě v prvním poločasu mohl snížit Roman Bednář, jenže hlavičkoval jen do boční sítě. Ve druhé půli přišla z kabin jiná Příbram. Aktivní pohyb velmi brzy přinesl snížení na 1:3, když se první ligové branky dočkal Patrik Brandner. Zakončení před prázdnou brankou neměl složité. Nápor, ke kterému se náš tým nadechl mohl znamenat kontaktní branku, ale opět se projevilo jarní trápení v koncovce. Bednář hlavičkoval těsně nad branku, střídajícího Jakuba Moravce naopak obralo o zakončení váhání. V 72. minutě se v obrovské tutovce zjevil kapitán Tomáš Zápotočný, jehož posunul trenér na hrot útoku. V šanci trefil padajícího brankáře Berkovce. O pár minut později pro změnu hlavičkoval do rukavic gólmana Slavie. K vyrovnání tak bylo bez proměnění příležitostí daleko. Příbramští fanoušci tak po prohře rivala z Olomouce musí doufat v úspěch v Jablonci nebo v další zaváhání Hanáků.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School