FK PŘÍBRAM
14.01.2023
Příprava A-tým, přát.
3:0
Pardubice vs. Příbram
Branky: 22. Hlavatý, 36. Černý, 69. Huf
Příbram:

1. poločas: Melichar - Dudl, Fišl, Stropek, Čejka - Anih, Petrák,Jeřábek, Bakary, Osmančík - Surmaj

2. poločas: Babka - Okirikpo, Fišl (56. Švestka) , Stropek (56. Lisý), Čejka (56. Schindler) - Osmančík (56. Vott), Langhamer, Vokřínek, Senekytek, Zeronik - Belej.

První příprava s prohrou

Zdeněk Brož

První zápas roku 2023 bylo přátelské utkání v Pardubicích. S prvoligistou jsme prohráli 0:3.

Utkání s prvoligovými Pardubicemi mohli naši příznivci sledovat na live streamu. V prvním poločasu byly k vidění spíš akce domácích a dvě z nich skončily brankou. První dal Hlavatý. Záložník, který vyrostl v příbramských dorosteneckých týmech, a druhý gól přidal zkušený Černý. Z naší strany nebyly k vidění tutové příležitosti a proto na našem skóre byla po půli 0.

Po změně stran předvedli náhradnící ofenzivnější projev, ale okénka v obraně domácích jsme nevyužili, ikdyž na to šance Belej i Zeronik měli. Pardubice ale po naší chybě přidali ještě třetí branku z kopačky Hufa. Naše pokusy o střely byly často zblokovány a tak jsme golmana po zbytku zápasu neprověřili a z prvního "zimního" přípravného zápasu si vezeme porážku 0:3.

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School