FK PŘÍBRAM
02.02.2015
Příprava A tým, 18. kolo
0:0
Metalist Charkov vs. Příbram
Metalist Charkov: Pogoveliy - Berezovčuk, Kovalčuk, Kobin (46. Galovskij), Akulinin, Osman, Sharper, Bobko (46. Bovilko), Bolbat, Taofik (65. Kulakov), Krasnopiorov (80. Prijomov)
Příbram: Boháč - Matějů, Zápotočný, Hájovský (46. Tregler), Divíšek - Pilík (85. Hronek), Krameš, Hnaníček, Zeman (72. Mareš), Fillo (54. Suchan) - Bednář (46. Řezníček)

Remíza s účastníkem ukrajinské ligy

Zdeněk Brož

Ukrajinský tým Metalurg Charkov byl v prvním zápase v Turecku výbornou zkouškou. Zápas, ve kterém se poprvé představil i Roman Bednář a uzdravený Martin Fillo, skončil bezbrankovou remízou.
Tým Příbrami se v prvním poločase prezentoval mírnou převahou, kterou mohl korunovat nový útočník Roman Bednář. Své dvě dobré šance ale neproměnil. Když už dosáhl branky Tomáš Zápotočný po standardce rozehrané Martinem Zemanem, tak nebyla uznána domácími sudími pro ofsajd. Ani Marek Boháč se nenudil, když chytil těžkou střelu z bezprostřední blízkosti. Ve druhém poločase si tempo hry na začátku diktoval Metalurg, ale do vyložené šance jsme je nepustili. Ukrajince jsme nenechali hrát dlouho, převzali jsme po zbytek zápasu otěže. Zápas mohl rozhodnout nakonec Josef Divíšek, ale ani jeho šance brankou neskončila.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School