FK PŘÍBRAM
24.01.2024
Příprava A-tým, přát.
1:3
FK Dukla Praha vs. FK PŘÍBRAM
Online
Branky: 64. Douděra - 13. Nečas, 44. Hošek, 51. Novotný
FK PŘÍBRAM:

1. poločas: Babka - Hošek, Coňk, Fišl, Šimoník - Nečas, Švestka, Krameš, Hušbauer, Anih - Fall

2. poločas: Melichar - Vokřínek, Matoušek, Jelínek, Antwi - Krch, Dudl, Andonikou - Hašek, Novotný, Fall

Rivala z Dukly jsme jednoznačně přehráli

Zdeněk Brož

Proti druholigové Dukle jsme předvedli povedený výkon a z mnoha šancí jsme vytěžili jasnou výhru 3:1 po gólech Jakuba Nečase, Michala Hoška a Ondřeje Novotného.

Příbram si po sobotní domácí prohře odjela spravit chuť do Písku. Zde jsme hráli proti Dukle Praha, která je zde na soustředění. Od začátku jsme soupeře nepustili do hry a první branka na sebe nenechala dlouho čekat, když se trefil nejlepší střelec podzimní sezóny Jakub Nečas. Z dalších šancí mohli přidat branku nejen on, ale dvakrát byl v zakončení při standardce Daniel Fišl. Razítko na výsledek prvního poločasu dal hlavičkující Michal Hošek, který je hráčem Slavie Praha.

I po změně stran, kdy nastoupila odlišná sestava si vytvářel šance hlavně náš tým. Trefit se mohl Pavel Hašek, do sítě míč poslal až útočník Ondřej Novotný, který si našel povedený pas od Krcha. - 3:0 v 52. minutě. I Novotný je v týmu nově, v jeho případě jde ovšem o comeback, protože v Příbrami už jednou ze Sparty na hostování přicházel. Dukle se podařilo rychle snížit Douděrou, ale další gól mohl přidat třeba Senegalec Ngagne Fall nebo Kypřan Theodoros Andronikou. V závěru musel pohlídat branku před nebezpečnou šancí brankář Martin Melichar, žlutočervený rival se k dalšímu snížení už nedostal.

Po třech odehraných přípravných zápasech počítáme 2 výhry a 1 porážku.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School