FK PŘÍBRAM
19.11.2019
ČLD U16, 15. kolo
1:4
Příbram B vs. Slavia B
Branky: 54. Plesl - 53., 78. 83. Trédl, 3. Fatrdle
Příbram B: Harásek - Kindelmann (86. Havlík), Sýbek, Kačírek, Jurica - Krym (75. Huňa), Hevessy (79. Tilinger), Šimůnek (59. Deml), Forejt – Plesl, Včelák

Slavie Praha nedala U16 šanci

Tomáš Nosek

Soupeř z Prahy byl v tomto utkání jednoznačně lepší a porazil U16 zaslouženě. Naše U16 i přes velkou snahu a bojovnost na technicky i fyzicky vyspělejšího soupeře nestačila.

Tentokrát se nám vstup do utkání nepovedl a od třetí minuty jsme prohrávali šťastné brance soupeře, kdy na střelu Harásek reagoval o malinko později a nevytěsnil jí mimo tyče 0:1, střelcem byl Fatrdle. V sedmé minutě agilní Plesl zatáhnul míč a hledal před brankou Včeláka , ale ten v gólové pozici minul míč. Aktivní Slavia pak trefila břevno a tyč a několik závarů vyřešila obrana v čele Haráskem. My jsme se tlačili opět do šance ve 33. minutě Včelákem, který hledal na první tyči Plesla, ovšem obrana Slavie k němu míč nepustila. Další možnost srovnat skóre měl ve 40. minutě Jurica, kdy v dobré pozici po centru Forejta netrefil míč. Ve 43.minutě se do velké příležitosti dostal Včelák, který z malého vápna slabě hlavičkoval a nechal vyniknout hostujícího brankáře.

Druhý poločas se Slavia pohodlně dostala v 53.minutě do dvoubrankového vedení, kdy dobře sehrála rohový kop a volný Trédl se nemýlil 0:2. My jsme se dostali na kontakt v 54. minutě, kdy Krym obral o míč obránce a předložil míč Pleslovi, který mířil přesně 1:2. Další branku jsme po chybě ve vlastním vápně inkasovali v 78. minutě , střelcem byl opět Trédl 1:3.

Slavia už vládla v utkání a na 1:4 zvyšoval opět Trédl ,když využil zaváhání Kindelmanna v 82. minutě.

V mnoha směrech poučné utkání, protože soupeř nám předvedl kudy se má ubírat moderní hra a v tomto směru nás čeká ještě velké množství práce. 

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School