FK PŘÍBRAM
08.05.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 27. kolo
2:1
1.SK Prostějov vs. FK PŘÍBRAM
Online
Branky: 64. Habusta, 89. Malec – 2. Nečas
Žluté karty: Krch, El Gazar
Rozhodčí: Černý - Caletka, Huych
Diváci: 520
1.SK Prostějov:

Mucha – O. Ševčík, Šimek, P. Jaroň (46. J. Matoušek II), Harušťák, Bednár, R. Látal (46. Slaměna), Habusta, Bartolomeu, Malec, Koudelka (C) (90+3. M. Mach).

FK PŘÍBRAM:

Melichar - Coňk (86. Elgazar), Fišl, Jahić, Antwi - Krch (63. Hudec), Švestka, Nečas, Brabec, Matoušek (78. Čejka) - Fall

Šok před koncem utkání

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

V Prostějově jsme sice po rychlé brance vedli, ale domácí se ve druhém poločase dokázali dvakrát prosadit a otočit výsledek ve svůj prospěch.

Série nepovedených utkání sesunula Příbram tabulkou směrem dolů a tak bylo utkání na půdě Prostějova pro závěr soutěže velmi důležité.

Hosté do zápasu vstoupili do výborně a hned po dvou minutách se mohli radovat z vedení. Svoji letošní šestou branku vsítil Jakub Nečas. Vstřelená branka přinesla Příbrami klid na kopačky. Zvýšit vedení mohli David Krch a Ngagne Fall, ale jejich šance bohužel zůstaly nevyužity. Zejména šance Falla volala po brance, podle mnohých byl míč již za brankovou čarou, rozhodčí s praporkem však nic nesignalizoval. S přehledem odehraný první poločas jsme kontrolovali a do kabin se tak šlo za jednogólového vedení.

Prostějov o přestávce provedl dvojí střídání a v úvodu působil aktivněji. Šanci zvýšit však měla Příbram, když šel na brankáře Nečas. Nevyužití této šance nás brzo mrzelo V 64. zakončil akci Habusta tečí před brankou a vyrovnal. Domácí po vyrovnání ožili a následně mohl skórovat hlavou Matoušek. Další několik šancí sice domácí Prostějov nedokázal využit, ale v 89. minutě po velkém závaru v pokutovém území dokázal dostat míč do branky Malec a dokonal obrat.

Příbram tak již šest utkání čeká na výhru a naše situace v ligové tabulce se nadále velmi komplikuje. Domácí zápas s Jihlavou velí vyhrát!

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 25.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 30. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
MFK Vyškov
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
19. 05. 2024
Jiří Kohout hodnotí na tiskovce utkání s Varnsdorfem
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School