FK PŘÍBRAM
17.02.2020
FORTUNA:LIGA, 21. kolo
4:0
Jablonec vs. Příbram
Online
Branky: 36. Kubista, 52. Sýkora, 55. Sýkora, 81. Hamalainen
Žluté karty: Treger, Nový
Rozhodčí: Berka – Moláček, Hock
Diváci: 2438
Jablonec:

Hrubý – Holík, Jugas, Plechatý, Krob – Jovović (64. Pilík), Považanec, Hübschman, Kubista (80. Hamalainen), Sýkora (84. Chramosta) – Doležal

Příbram:

Kočí – Pazdera (55. Cmiljanović), Šimek, Kleščík, Nový – Polidar, Tregler, Zorvan (80. Kříž), Rezek, Škoda – Jindráček (64. Voltr)

Špatný vstup do jara

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Nepovedený vstup do druhého poločasu přinesl Příbrami vysokou porážku v Jablonci.

Po zimní pauze nastoupila Příbram k prvnímu utkání v Jablonci se čtyřmi novými tvářemi v základní sestavě a touhou prolomit letošní venkovní trápení. Kapitán Jan Rezek nastoupil ke svému 300. ligovému utkání.

Vstup do utkání vyšel lépe domácím a hned ve druhé minutě měl dobrou příležitost otevřít skóre Jovovič. Po úvodní desetiminutovce se Příbram oklepala a opticky dokázala vyrovnat hru. Ze své aktivity však dokázala vytěžit jen několik rohových kopů, ale branku Jablonce výrazněji neohrozila.

Úvodní branku se tak povedlo vstřelit domácím. Ve 36. minutě se k odraženému míči po rohovém kopu dostal Kubista a krásnou střelou nedal Kočímu šanci.

I do druhé půle vstoupili lépe Jablonečtí a jen díky dobrému zákroku Kočího nedokázal Hübschman zvýšit. Varování však nevzala příbramská obrana vážně a v 52. minutě se již skóre měnilo. Doležal po rychlé akci předložil míč Sýkorovi, který neměl problém umístit míč do prázdné branky. Zmar do příbramský řad následoval o tři minuty později. Pazderovu zpětnou hlavičku brankář Kočí při pokusu o odkop minul a Sýkora měl znovu velmi jednoduchou pozici.

V 75. minutě se povedlo skórovat i Příbrami, ale branka Voltra po rohovém kopu nebyla pro ruku střelce uznána. Na druhé straně pak znovu udeřili domácí. Souhru střídajících hráčů zakončil po přihrávce ex-příbramského Pilíka Hamalainen. Finální podobu výsledku mohl dát v nastaveném čase z pokutového kopu Doležal, ale Kočího branku vysoko přestřelil

 Jablonec dokázal vrátit Příbrami podzimní porážku stejným výsledkem a prodloužil její čekání na plný bodový zisk.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School