FK PŘÍBRAM
17.10.2017
Juniorská liga, 11. kolo
3:2
Příbram vs. Teplice
Online
Branky: 34. Januška (pen.), 47. Ric, 54. Matoušek – 42. Suchan, 70. Kodad
Žluté karty: Januška – Hruštinec, Dressler, Zeman
Rozhodčí: Rejžek – Blažej, Pospíšil
Diváci: 130
Příbram: Melichar – Průcha, Holý, Vávra, Matoušek (72. Lukavský), Ric, Černý (72. Polidar), Laňka, Jandera (46. Hloušek), Šíma (46. Antwi), Januška
Teplice: Němeček – Hruštinec, Dressler, Haljeta (57. Berešík), Vošahlík (57. Šimeček), Žitný, Urma (57. Kodad), Suchan (57. Zárybnický), Šup, Hasil, Červenka (57. Zeman)

Teplice manko nedotáhly a v Příbrami padly 2:3

Tomáš Větrovský

Vedoucí tým české skupiny Juniorské ligy Teplice nestačil na Příbram, které na její půdě podlehl 2:3. Domácí si vypracovali vedení o dva góly, hosté dvacet minut před koncem snížili, ovšem vyrovnat se jim už nepodařilo. Středočeši se tak radovali z cenné výhry 3:2.
Na Litavce se střetly dva týmy z horní poloviny tabulky české části Juniorské ligy. Pátá Příbram vyzvala vedoucí Teplice, které zvítězily v osmi z deseti duelů. V úvodu utkání sice byli aktivnější právě Severočeši, ale šanci si nevypracovali. Zničehonic se však domácí dostali do vedení z pokutového kopu. K penaltovému puntíku se postavil Jiří Januška a zakončil na opačnou stranu, než skákal brankář Němeček. Teplice stihly srovnat ještě do poločasu. Jan Suchan se dostal ve vápně k odraženému míči a prostřelil Melichara. Zajímavostí je, že Suchan se v Příbrami narodil a dlouhá léta tu působil, nyní je však hráčem Viktorie Plzeň a v Teplicích je na hostování. Příbram však vstoupila do druhé půle skvěle a po zásluze šla znovu do vedení! Lukáš Ric se prosadil z voleje po dobrém sklepnutí od spoluhráče. V 54. minutě už to bylo o dvě branky. Jan Matoušek unikl po levé straně a své sólo zakončil přesně! Teplice se však nehodlaly vzdát, zlepšily se a vypracovaly si šance. Jednu dokázal v 70. minutě využít Ladislav Kodad, který po rychlé akci žlutomodrých doklepl míč do prázdné brány. Hosté tlačili a snažili se vydolovat alespoň bod. Vypracovali si ještě jednu obří příležitost, ale střela z první z pravé strany těsně minula příbramskou branku. Domácí udrželi těsně vedení a mohli se radovat z velice cenné výhry. V tabulce poskočili před plzeňskou Viktorii na čtvrté místo. Teplice zůstávají první, ale druhá Mladá Boleslav ztrácí už jen dva body.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School