FK PŘÍBRAM
17.10.2011
Česká fotbalová liga žen, 8. kolo
2:1
Liberec vs. Příbram
Branky: ? - Smíšková
Příbram: Pilousková - Kočová, Štěchová, Boukalová - Drdošová (85. Černohorská), Císařová V., Karasová - Pilíková (75. Koubková), Smíšková - Machutová, Hilmanová (48. Šedivá)

Těsná porážka na půde lídra

Ivan Makoš

Hráčky Příbrami si vezou těsnou porážku 1:2 z půdy vedoucího Liberce. Jedinou branku vstřelila ve druhém poločase Jana Smíšková.
Hráčky Příbrami vydržely s domácími běhat a velmi jim znepříjemňovaly snahu o kombinační hru. Několikrát se i dostaly před domácí gólmanku, která chytala ale bezchybně. Hra se odehrávala od vápna k vápnu. Domácí hráčky nemohly najít zbraň na bojovnost a rychlost hostí, hodně chybovaly a jejich hře chyběla jiskra , rychlost a větší snaha. Záloha příliš vidět nebyla a dlouhé nahrávky obránkyň Liberce, většinou zneškodňovala výborně vybíhající brankářka s důslednou a dobře zorganizovanou obranou Příbrami. Druhý poločas byl v režii našich hráček. Zvýšily tempo, atakování soupeřek, zlepšily rozehrávku a dostávaly se do pohledných kombinací, kterým chybělo brankové zakončení. Trenér Liberece Jaroslav Gajdoš: Jestliže některé hráčky nastupovaly do druhého poločasu s tím, že Příbram již odpadne, velmi se mýlily. Hráčky Slovanu byly jak opařené a aktivnější byly hosté. Fyzicky dobře připravený soupeř, nám presinkem dělal velké potíže. Příbram hrozila brejky, ale liberecká obrana byla již pozorná. Hodnocení: Bojovný zápas s lídrem tabulky velmi dobré úrovně. Děvčata zahodila deku a začala hrát fotbal, na který se připravují. Každá hráčka odevzdala na hřišti své maximum.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School