FK PŘÍBRAM
25.10.2014
FORTUNA:LIGA, 12. kolo
3:1
Příbram vs. Ostrava
Online
Branky: 47. a 63. Řezníček, 25. Zeman - 84. Kukec
Žluté karty: Hájovský, Zeman - Kukec
Rozhodčí: Houdek - Moláček, Urban
Diváci: 2268
Příbram: Boháč - Sus, Zápotočný, Hájovský, Neves - Pilík (85. Suchan), Fillo, Deli, Hnaníček, Zeman (78. Danoski) - Řezníček (82. T. Krbeček)
Ostrava: Pavlenka - Frydrych, Baránek, Stronati, Holzer - Šichor, Lindpere (45. Šašinka), Kukec, Mensah, Štěpán (45. De Azevedo) - Narh (77. Byrtus)

Tobiášovo kouzlo pokračuje

Jan Vostrý

Příbram vyhrála i čtvrté utkání pod vedením trenéra Tobiáše a stoupá tabulkou směrem ke klidným vodám. Na výhře 3:1 proti Baníku Ostrava se dvěma brankami podílel Jakub Řezníček, který navázal na úvodní gól Martina Zemana.
Po zrušeném utkání na Dukle se představil náš ligový tým opět doma a čekal jej soupeř s dosud solidní podzimní formou a čtvrtou příčkou v tabulkce. Jenže Baník Ostrava nebyl evidentně v pohodě a rychle se dostal pod náš tlak. Tým trenéra Tobiáše představoval fanouškům i soupeři jednu spletitější a zábavnější standardku za druhou. Nápadité rohové kopy, nepředvídatelné náběhy - bylo prostě na co se koukat. A dalo se hovořit jen o smůle, že branka nepadla, obrana Baníku vše odvracela na poslední chvíli. Pomohl několikrát i brankář Ostravy Pavlenka, který dokazoval, že pozvánku v reprezentaci nemá jen náhodou. Velké šance Příbrami začaly přicházet. Ofsajdová branka Tomáše Zápotočného ještě nebyla uznána. V 16. minutě perfektní akci Martina Zemana scházelo jen přesnější zakončení nebo přesnější nahrávka. Skluzující Tomáš Pilík míč už před brankou nestihl. Ve 25. minutě si Příbram už poradila. Přímý kop z kopačky Martina Zemana byl šikovně kopnut tak, aby clonící hráči zmátli brankáře a míč proskočil až do sítě - 1:0! A mohlo být za moment ještě veseleji. Martin Fillo prodloužil hlavou centrovaný míč k Řezníčkovi, který zakončoval velmi přesně, ale zákrok, který předvedl gólman hostů, byl z říše snů a my jsme díky němu přišli o pěknou branku. Na opačné straně také spálil největší šanci jinak bezzubého Baníku Štěpán, jeho střela šla naštěstí vedle branky. S těsným skórem se tak rozešly oba týmy do kabin. Možná se diváci nestačili po změně stran ani rozkoukat, ale hlavně se neprobrali hostující hráči. Dvojí nahrávka hlavou připravila jednoduchou pozici pro Jakuba Řezníčka, který si obhodil brankáře a skóroval do prázdné branky - 2:0 ve 47. minutě. Exhibice našeho týmu pokračovala i nadále. Dobrou šanci nevyužil Martin Sus, který dostal pěknou zpětnou nahrávku. Kdo však už příležitost nezahodil, byl Jakub Řezníček. Po závaru z rohového kopu si našel prostor, jak propasírovat balón do sítě - 3:0. Náš celek s vědomím, že jej za pár dnů čeká další utkání, už kontroloval hru. V závěru zápasu trenér Tobiáš prostřídal opory z ofenzívy. Bohužel i my jsme se v závěru nevyvarovali neopatrnosti a po nepovedené malé domů si podobně jako na začátku poločasu Řezníček mohl pro branku dojít ostravský Kukec. V posledních minutách dostal šanci při prvním ligovém startu i talentovaný Jan Suchan, který v pátek rozhodl utkání dorostenecké ligy s Karvinou.
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School