FK PŘÍBRAM
27.07.2019
FORTUNA:LIGA, 3. kolo
3:2
Příbram vs. Bohemians
Online
Branky: 12. Kodr, 47. Škoda, 80. Voltr - 53. Keita, 70. Keita
Žluté karty: Tregler, Cmiljanovič - Šmíd, Vodháněl
Rozhodčí: Marek - Dobrovolný, Váňa - Berka
Příbram: Boháč – Tregler, Kodr, Šimek, Cmiljanovič – Alvir (88. Jablonský), Rezek, Soldát, Škoda (71. Voltr), Zeman (75. Hájek) – Polidar
Bohemians: Valeš – Hůlka, Jindřišek, Šmíd – Bartek, Hronek, Vacek (86. Rada), Podaný – Vodháněl (86. Nečas), Keita, Vaníček (54. Záviška)

Tři body nakonec trefil Voltr

Zdeněk Brož

Vedení 2:0 po brankách Marka Kodra a Michala Škody nám málem nestačilo, když Bohemians stačili vyrovnat. V 80. minutě se prosadil Radek Voltr svojí tříbodovou hlavičkou.

I do třetího kola FORTUNA:LIGY jsme šli se stejnou základní sestavou. A trenér Nádvorník nemusel vůbec litovat. Náš tým byl v první půli hodně nebezpečný ze standardních situací. Jednu z prvních zahrával Jan Rezek přesně na hlavu Marka Kodra, který hlavou poslal náš tým do vedení 1:0. A velmi brzo si dvojice spolupráci zopakovala, tentokrát však chytil míč brankář. Střežit naší bránu má v této sezóně za úkol Marek Boháč, který pro tento zápas už místo dresu s 31 v si vzal klasickou gólmanskou jedničku. Lapil výborně šanci Vodháněla.

V další šanci ze vzduchu byl v našem týmu Marko Alvir, moc prostoru hlavičkovat přesně však neměl. O to větší gólovku měl na hlavě Jaroslav Tregler. Míč v dobré pozici poslal těsně vedle tyče branky Bohemians.

Po změně stran začal ukazovat své kvality Marko Alvir. Rychlou akci ve 47. minutě už zakončoval směrem na branku, míč zastavený rukou by asi znamenal pokutový kop, Michal Škoda se ukázal jako pohotový útočník, když míč stačil ještě před odpískáním uklidit do branky - 2:0. V 51. měl náš tým další obrovskou šanci a naprosto rozvrácenou obranu hostů jsme nepotrestali. Marko Alvir jako poslední zakončující totiž trefil hráče Klokanů stojícího ve ose střely. A jako by to byl trest. V 53. minutě chytil tygřím skokem Marek Boháč ránu Vodháněla, jenže před dorážkou Keity už byl krátký. Hra se pak změnila v atraktivní podívanou s fotbalem "nahoru - dolů". A tak se mohl předvést v dobré akci hostující Vacek, který na Boháče poslal slabou ránu a z břejku mohl trestat Alvir, jenže ve skluzu pálil těsně nad branku.

V 70. minutě přišel šok, když se za obranu dostal Keita a hráč, který působil v minulé sezóně u nás, propálil Boháče a vyrovnal na 2:2. Letní déšť, který se spustil se závěrem zápasu nám nakonec napršel štěstí. Střídající Radek Voltr si opět ve vzduchu krásně našel další ideální pobídku od Jana Rezka a Stadión Na Litavce znovu jásal. Radek Voltr měl v 90. minutě ještě jednu obrovskou šanci, na gólmana nevyzrál. První výhra sezóny však už byla naše. I dnes se ukázalo, že Bohemians jsou v poslední době naším oblíbeným soupeřem a vzájemné zápasy jsou navíc atraktivní na branky.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School