FK PŘÍBRAM
12.05.2018
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 27. kolo
1:0
Příbram vs. Sokolov
Online
Branky: 37. Skácel
Žluté karty: Matoušek, Kodr – Přeučil, Mráz
Rozhodčí: Dubravský – Dresler, Lakomý
Diváci: 1056
Příbram: Boháč – Skácel, Kodr, Tregler, Soldát – Grajciar (81. Antwi), Průcha – Hlúpik, Fantiš (54. Květ), Matoušek – Ayong (46. Slepička).
Sokolov: Bolek – Mejdr, Strada, Mráz, Čermák – Machek, Jakub Dvořák II. (C) – Kosak (74. Rychnovský), Končal (68. Silný), Vávra – Přeučil.

Tříbodová hlavička Skácela v hornickém derby

Zdeněk Brož

Důležité utkání s bojujícím Sokolovem přineslo nakonec tříbodový zisk. O jedinou branku zápasu se postaral Rudolf Skácel ve 37. minutě.
V derby dvou hornických měst si trenéři obou týmu museli poradit se změnami v sestavě, kdy se do základu vrátil Grajciar s Průchou, hostům chyběli zase Ševčík s Hlavatým. Dobře organizovaný Sokolov, v jehož zápase padá málo branek se soustředil na pozorné bránění a tak se náš tým složitě prokousával obranou. Za zmínku tak stála až ve 22. minutě prudká střela Petera Grajciara, kterou musel chytat Bolek. O minutu později si na nádherný Treglerův pas za obranu naběhl Filip Hlúpik, jenže z jednoho doteku přehodil brankáře a orazítkoval břevno. Příbramské tribuny se mohly radovat až ve 37. minutě. Po faulu na Matouška kopal Peter Grajciar přímý kop. Přesný pas si našel hlavičkující Rudolf Skácel, který neomylně zavěsil - 1:0! Zkušený krajní obránce se mohl dostat v 55. minutě k další gólové střele, jenže ideální moment prováhal. Podobně se dařilo i Grajciarovi, který dostal zklepnutý míč od střídajícího Miroslava Slepičky. Ránu z voleje totiž poslal daleko mimo bránu. Stálá herní převaha našeho týmu nebyla díky nepřesným nahrávkám ve finální fázi lépe zužitkovaná, zejména když se hosté moc dopředu nehrnuli. Když jsme v závěru přežili i standardku Přeučila, mohli jsme si gratulovat k ubojovanému vítězství 1:0!
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School