FK PŘÍBRAM
12.09.2020
Česká fotbalová liga žen, 2. kolo
0:6
Ústí n. L. – ženy vs. Příbram
Branky: 65. a 72. Císařová V., 19. Kadeřábková, 22. Spilková, 45. Císařová I. (p), 51. Götzová (vl)
Žluté karty: Jankovská, Vacková, Schmidtová - Kadeřábková
Červené karty: 34. Benediktová (Ú)
Rozhodčí: Liška - Navrátil, Řízek
Diváci: 30
Příbram:

Kulandová - Pilíková, Pomijová, Krůtová, Dědinová (65. Rosová E.) - Spilková, Císařová V., Císařová I. (73. Patáková), Hrušková - Kadeřábková (79. Rosová V.), Cvrková (29. Hadáčková, 58. Rysová)

Tým žen veze domů tři body

Soňa Kadeřábková

Ve druhém kole, které se odehrálo na hřišti soupeře, ženy porazily FK Ústí nad Labem 6:0.

Úvod zápasu se nesl ve znamení promarněných šancí. Hráčky ale byly trpělivé a nedovolily soupeřkám těžit z protiútoků. Po kombinační akci z 19. minuty se příbramský útok konečně prosadil. Následně Příbram skórovala ze dvou standardních situací - po rohovém kopu a z pokutového kopu. Od 34. minuty soupeřky hrály v deseti hráčkách, domácí stoperka totiž viděla červenou kartu za nedovolený zákrok zezadu. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 0:3.

Ve druhém poločase se skóre poprvé měnilo v 51. minutě, kdy domácí stoperka přihrávala gólmance, která však vybíhala z branky. Následně příbramské fotbalistky opět využily standardních situací a hned dvakrát skórovaly po rohovém kopu. V průběhu celého zápasu bylo vidět několik nedovolených zákroků, které rozhodčí ocenil žlutými kartami. Žádná z hráček ale naštěstí neutrpěla zranění a celý tým se tak může chystat na třetí kolo soutěže, ve kterém na domácím hřišti uvítá celek z Mělníka.

Hodnocení trenéra: "Holky podaly slušný výkon, naštěstí se nenechaly znervóznit úvodem zápasu a jako tým utkání zvládly. Jsem moc rád, že se do zápasu zapojily i nové hráčky, které s námi už nějakou dobu trénují a nyní mohou sbírat zkušenosti i ze zápasů."

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School