FK PŘÍBRAM
28.05.2019
Česká liga žáků U 12 A, 21. kolo
11:8
Bohemians vs. Příbram
Branky: Kareš 3x, Abrhám 2x, Hájek 2x, Kudelňák
Příbram: Karas ( Melzoch ) - Hevessy ( Kindlmann ), Sůra – Toufar ( Kudelňák ), Abrhám, Zápotočný ( Kareš ) - Hájek ( Pelcl ), Němec

U12 - Přestřelku vyhráli domácí

Jaroslav Brunclík

Hodnocení trenéra Jaroslava Brunclíka: Další mistrovské utkání jsme v sobotu odehráli v Praze Hrdlořezích, kde hrají domácí utkání Bohemians Praha 1905.

Hodnocení trenéra Jaroslava Brunclíka: Další mistrovské utkání jsme v sobotu odehráli v Praze Hrdlořezích, kde hrají domácí utkání Bohemians Praha 1905. Toto utkání bylo otevřené z obou stran, čemuž nasvědčuje i počet vstřelených branek. Lépe do utkání vstoupili domácí a hned ve třetí minutě se ujali. Nám se hned po jedné minutce podařilo po krásné kombinační akci podařilo vyrovnat Jardou Hájkem. Domácí byli v první třetině lepší a vyústilo to dvěma brankami v naší síti a odskočili do vedení 3:1. Do druhé třetiny jsme vstupovali s tím, že se pokusíme vyvarovat individuálních chyb v zadních řadách, ale to se nám moc nedařilo. Domácí odskočili do vedení 5:1, ale my jsme se nevzdali a třemi brankami v rozmezí deseti minut utkání zdramatizovali a snížili na 5:4. Poslední třetina byla plná zvratů. My do ní vstoupili výborně a dvěma brankami po krásných akcích jsme se dostali do vedení 5:6. Vedení nám vydrželo jen tři minuty , kdy po krásné střele z poza vápna domácí hráč srovnal na nerozhodný stav. Zde se utkání lámalo, naše šance zůstaly nevyužity a domácí své šance proměnili a utekli nám na rozdíl tří branek. Nám se ještě podařilo utkání dvěma brankami snížit na rozdíl jedné branky, ale opět po našich individuálních chybách utkání rozhodl ve svůj prospěch.

Nám se nedá upřít snaha za jakéhokoli výsledku s utkáním něco udělat, ale bohužel dnes to na soupeře nestačilo. Po dramatickém boji jsme podlehli domácím 11:8. Děkujeme přítomným rodičům za podporu a těšíme na další utkání.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School