FK PŘÍBRAM
06.11.2022
Česká liga žáků U 12 A, 12. kolo
6:10
Příbram vs. Petřín Plzeň
Branky: 5., 71. Reinisch, 19. Koňařík, 75. Štětina, 81. Bláha, 90. Suchopár, 90. Plecitý

U12 - Prohra s Petřínem

David Suchopár

S naším dnešním soupeřem jsme se setkali naposledy ještě v přípravkové kategorii a tak zkušenosti ze vzájemné konfrontace v aktuálním formátu hry dosud nemáme.

Soupeře předchází pověst urostlých, fyzicky zdatných bojovníků a dnešní zápas to jen potvrdil. Tři kluci z Petřína jsou s 20+ brankami v top 10 kanonýrech soutěže.

Do utkání jsme nevstoupili špatně, hra byla od počátku vyrovnaná. Jako první se trefili kluci z Petřína. Na jejich branku jsme rychle odpověděli a stav vyrovnali. Stejné to bylo i po druhých brankách na obou stranách. Závěr první části hry pro sebe třetím gólem urvali kluci z Petřína.

Ač hra i v druhé třetině byla na obě strany kvalitní, tak jsme to byli my, kdo po inkasoval. Tentokrát nám nevyšla druhá třetina a inkasovali jsme 3x. Branku soupeře se nám v druhé třetině dařilo ohrožovat, ale gólově jsme se neprosadili. 

Třetí třetina začala bohužel stejně jako ta druhá, my jsme hráli a soupeř dával branky. V 75.minutě se nám povedlo skórovat přímo z rohového kopu a překonání soupeřova brankáře kluky namotivovalo k ještě větší aktivitě. Začali jsme Petřín přehrávat, vytvářeli si šanci za šancí a nakonec se to promítlo i na výsledném skóre. To jsme stihli zkorigovat čtyřmi brankami a nakonec litovali, že se nemohlo hrát o deset či 20 minut déle.

Výsledné skóre 6:10 zřejmě neodráží zcela obraz hry, nicméně fotbal se hraje na branky a za počet 10 v naší síti jsme museli pogratulovat soupeři k vítězství. 

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School