FK PŘÍBRAM
06.11.2022
Česká liga žáků U 12 A, 12. kolo
6:10
Příbram vs. Petřín Plzeň
Branky: 5., 71. Reinisch, 19. Koňařík, 75. Štětina, 81. Bláha, 90. Suchopár, 90. Plecitý

U12 - Prohra s Petřínem

David Suchopár

S naším dnešním soupeřem jsme se setkali naposledy ještě v přípravkové kategorii a tak zkušenosti ze vzájemné konfrontace v aktuálním formátu hry dosud nemáme.

Soupeře předchází pověst urostlých, fyzicky zdatných bojovníků a dnešní zápas to jen potvrdil. Tři kluci z Petřína jsou s 20+ brankami v top 10 kanonýrech soutěže.

Do utkání jsme nevstoupili špatně, hra byla od počátku vyrovnaná. Jako první se trefili kluci z Petřína. Na jejich branku jsme rychle odpověděli a stav vyrovnali. Stejné to bylo i po druhých brankách na obou stranách. Závěr první části hry pro sebe třetím gólem urvali kluci z Petřína.

Ač hra i v druhé třetině byla na obě strany kvalitní, tak jsme to byli my, kdo po inkasoval. Tentokrát nám nevyšla druhá třetina a inkasovali jsme 3x. Branku soupeře se nám v druhé třetině dařilo ohrožovat, ale gólově jsme se neprosadili. 

Třetí třetina začala bohužel stejně jako ta druhá, my jsme hráli a soupeř dával branky. V 75.minutě se nám povedlo skórovat přímo z rohového kopu a překonání soupeřova brankáře kluky namotivovalo k ještě větší aktivitě. Začali jsme Petřín přehrávat, vytvářeli si šanci za šancí a nakonec se to promítlo i na výsledném skóre. To jsme stihli zkorigovat čtyřmi brankami a nakonec litovali, že se nemohlo hrát o deset či 20 minut déle.

Výsledné skóre 6:10 zřejmě neodráží zcela obraz hry, nicméně fotbal se hraje na branky a za počet 10 v naší síti jsme museli pogratulovat soupeři k vítězství. 

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School