FK PŘÍBRAM
13.10.2019
Česká liga žáků U 12 A, 10. kolo
7:1
Příbram vs. Písek
Příbram: Novotný D. - Žalud (Lesák), Končel (Novotný L.) - Poledník (Smola), Živanovič (Roškot), Laffar (Dobeš) – Janouch (Janík), Černý (Kopecký)

U12 - První domácí výhra

Jiří Smola

Nejmladší žáci konečně zlomili nepříznivou sérii a po výhře nad Pískem získali doma první výhru.

V zápase ve kterém jsme už konečně chtěli „vydolovat“ první domácí vítězství se nám dlouho nedařilo herní převahu proměnit v kýženou vstřelenou branku. Překonat zahuštěný prostor soupeřova pokutového území nebylo jednoduché a když už, tak vše překazil bravurní zákrok hostujícího brankáře.

Až v polovině utkání jsme rychlým protiútokem nachytali nepřipravenou obranu soupeře a Pavel Janouch „uklidil“ podél gólmana 1:0! Do konce druhé třetiny jsme přidali ještě dvě branky.

V poslední části utkání to soupeř musel otevřít, „zjednodušil“ hru a na hrotu útoku vsadil na soubojové hráče. Snažili jsme se hrát aktivně, kombinačně, ale chyběla přesnost. I tak jsme dokázali ještě nějakou branku přidat a zaslouženě zvítězit.

Bylo to takové upracované vítězství, nicméně velké úsilí a bojovnost celého týmu to „zlomit“ je velmi cenné!

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School