FK PŘÍBRAM
18.09.2019
Česká liga žáků U 12 A, 6. kolo
5:6
Příbram vs. Č. Budějovice
Branky: Tilinger, Živanovič, Janouch 2x, Laffar
Příbram: Novotný D. (Smolař) – Končel (Laffar), Žalud (Lesák) – Novotný D. (Dobeš), Živanovič (Svojtka), Němeček (Smola) – Janouch, Tilinger (Černý)

U12 - Rozhodnutí v samém závěru

Jiří Smola

V utkání proti Dynamu České Budějovice dokázali kluci neustále dotahovat, ale na branku v samotném závěru už reagovat nestačili.

Hodnocení trenéra Jiřího Smoly:

V dalším domácím utkání soutěže jsme se poměřili opět s Budějovickým týmem, ale tentokrát s Dynamem. Vzájemně se velmi dobře známe z přípravných utkání, ve kterých Dynamo po většinu zápasu udávalo tempo hry a výrazně nás přehrávalo. Připravovali jsme se tedy na zdatného soupeře a zápas chtěli odehrát daleko kvalitněji než poslední vzájemná utkání.

Utkání začalo nešťastnou „minelou“ našeho brankáře již ve druhé minutě 0:1! Bohužel, takové vstupy do utkání nás provázejí již delší dobu. Nicméně oba brankáři, kteří nastoupili do utkání předvedli v dalším průběhu hry velmi spolehlivý výkon.

Již „tradičně“ jsme tedy ve všech třetinách inkasovali jako první a po celý zápas byli nuceni dotahovat soupeřovo náskok. Velmi si cením, že ani v jednom případě nás tento nezdar nesrazil, ba na opak. Kluci aktivní hrou, dobrou rozehrávkou a kombinací a hlavně velkou úspěšností soubojů jeden na jednoho začali hostům dělat velké problémy a tím jsme si vytvářeli mnoho dobrých příležitostí.

Když v poslední části Pavel Janouch vyrovnal na 5:5, začali jsme Budějovice obléhat a snažili se zlomit utkání na naši stranu. Slibné příležitosti jsme ale nevyužili a bohužel v poslední minutě soupeř vstřelil vítěznou branku.

Mrzí nás, že jsme po slibném výkonu ani ve druhém domácím utkání nedokázali bodovat, ale herní prezentace a aktivní výkon týmu je příslibem do dalších zápasů…

Nejlepší hráč utkání: Uroš Živanovič

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School