FK PŘÍBRAM
01.09.2023
ČDŽ U 12 A, 1. kolo
4:2
Příbram vs. Povltavská FA
Branky: 23., 91. Koffi, 44. Pruner, 50. Štrob - 6. Vinecký, 10. Šmíd
Rozhodčí: Drozd

U12 - Vítězný vstup do soutěže

Valery Koffi

První utkání nového soutěžního ročníku skončilo výhrou.

Vstup do zápasu nebyl dle našich představ, taktika Povltavské byla jednoduchá, ale účinná: Jejich golman hrál docela vysoko s tím , že naše průnikové přihrávky, nebo i přihrávky od vlastních obránců které mu šly proti noze s první nakopával až za naší obranu. Z této situace jsme obdrželi 1. gól, kluci hráli chybně i na off-side od půlky, tudíž nechali hráče za sebou a ten po samostatném nájezdu skóroval cca 5té minutě. Druhýgól jsme dostali již z off-sidu ve vápně, kdy jejich křídlo centrovalo do vápna, míč propadnul celým vápnem až na zadní tyč, kde soupeřovo křídlo nemělo problém skórovat cca v 8 minutě.

Následujících cca 15 min jsme Povltavskou zamkli na jejich polovině, ojediněle již zmíněným způsobem, tzn. dlouhým nákopem snažili dostat na naší polovinu. Obrana už, ale s touto taktikou počítala a téměř všechny nákopy přes půl, kluci pochytali. Cca ve 23 min. se nám podařilo snížit na 1:2 po výkopu od branky, soupeř trefil našeho středového hráče, který po hezké individuální akci, trefil šibenici. 2hý vyrovnávací gól na 2:2 jsme vstřelili cca ve 42 minutě a začal vlastně stejně jako ten první, tzn. po výkopu od soupeřovi branky, jsme získali míč ve středním pásmu, následovala přihrávka na hrotového útočníka, který dobře míč převzal, poradil si s obráncem 1v1 a prostrčil míč kolem golmana do branky.

Gól na 3:2 padnul po rychlém protiútoku, náš útočník se dostal do soupeřova vápna po našem pravém křídle ve vápně, se dostal přes hráče 1v1 jesličkami a navedl si míč zpět, více na střed a vystřelil, tuto střelu se brankaři podařilo vyrazit, ale pouze k našemu křídelnímu hráči, který už měl jednoduchou práci.

Gól 4:2 padnul cca v 90 minutě, po zisku na půlce soupeřovi poloviny, středový hráč posunul míč hroťákovi, ten skvěle míč převzal, navedl si bleskově míč do volného prostoru a levou nohou střelou k pravé tyči nedal soupeřově brankáři, žádnou šanci.

Celý zápas se nesl v duchu, že soupeř zaparkoval autobus a my jsme dobívali jejich branku. Gólů mohlo padnout sice víc, ale soupeř úporně bránil a v kombinace s těžkým terénem jsme rádi, že jsme ten zápas dokázali otočit.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis