FK PŘÍBRAM
03.11.2019
Česká liga žáků U 13 A, 1. kolo
6:5
Příbram vs. Sparta
Branky: Zápotočný 2x, Hájek, Sůra, Abrhám, Němec
Příbram: Melzoch ( Schánělec ) - Zápotočný ( Hevessy ), Havelka – Toufar ( Kindlmann ), Abrhám ( Příhoda ), Čadek – Němec, Hájek ( Sůra )

U13 - Cenná výhra v posledním utkání podzimu

Jaroslav Brunclík

V posledním utkání před zimní přestávkou se žákům podařilo v dramatickém utkání porazit Spartu Praha!

Hodnocení trenéra Jaroslava Brunclíka: V posledním mistrovském utkání podzimní části, jsme přivítali na domácí půdě jednoho z nejtěžších soupeřů. Tím nebyl nikdo jiný než AC Sparta Praha. Hrálo se v chladném počasí na UMT FK Příbram. Byla to bitva, jak se patří. My jsme do utkáni vstoupili koncentrovaně a hned z první šance jsme vstřelili ve 3´minutě vedoucí branku po nezištné přihrávce Lukáše Němce a střele Jardy Hájka. Hrálo se ve vysokém tempu a byla to spíše válka, než krásný fotbal. Ale i taková utkání k tomuto vývoji patří. Soupeř výborně napadal a nám to samozřejmě dělalo problémy, ale dá se říci, že to platilo i obráceně. Soupeř využil zaváhání v naší obraně a z rychlého protiútoku 2:1 vyrovnal, ale pro údajný ofside gól neplatil. Hned vzápětí ve 12´minutě jsme se dostali po brance Martina Sůry do dvoubrankového vedení. Dále to byl boj a až v 25´minutě byla po přísném faulu na nás nařízena penalta, kterou hostující hráč s přehledem proměnil. Po první třetině byl stav 2:1. Ve druhé třetině to byl stále boj, ale vyzněla lépe pro nás, kde jsme vstřelili tři branky a šli do vedení 5:1. Bohužel v poslední minutě druhé třetiny jsme podcenili míč a soupeř toho hned využil a snížil na 5:2. Do poslední třetiny jsme šli s tím, že zápas musíme dohrát do konce, že není ještě hotovo. V 5´minutě poslední třetiny jsme navýšili náskok po asistenci Lukáše Němce a brance Filipa Zápotočného. Stav utkání byl 6:2. Soupeř vrhl všechny síly do utkání a hned za 10´minut snížil na 6:3. My jsme pozorně bránili, až do posledních dvou minut, kdy soupeř díky standardním situacím snížil na rozdíl jedné branky. Nakonec jsme byli rádi, že jsme utkání zvládli s velice dobrým soupeřem. Děkuji rodičům za podporu a budeme se těšit příště.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School