FK PŘÍBRAM
06.09.2019
Česká liga žáků U 13 A, 5. kolo
4:2
Bohemians vs. Příbram
Branky: Abrhám, Zelenka
Příbram: Karas – Hevessy (Toufar), Havelka – Zelenka (Kudelňák), Abrhám (Zápotočný), Kindlmann – Nikl (Němec), Pelcl (Hájek)

U13 - Prohra na Bohemians

Jaroslav Brunclík

K dalšímu mistrovskému utkání jsme v týdnu zajížděli na horkou půdu na Loko Vršovice, kde hrají mládežnická mužstva CU Bohemians Praha 1905.

Hodnocení trenéra Jaroslava Brunclíka: Nečekalo nás lehké utkání a to se potvrdilo. Do utkání jsme vstoupili aktivně a celkem se nám dařila kombinace, až na finální zakončení. To nás bohužel provázelo celým utkáním. Dostali jsme se do velice slibných příležitostí, dá se říci i vyložených šancí, ale branky střílel soupeř. Tento obrázek nás zdobil první dvě třetiny. My jsme se dostali do dvanácti šancí, soupeř do šesti a po dvou třetinách, jsme prohrávali 1:4. Chyběla nám větší kvalita ve finální fázi, ale i důraz a zodpovědnost za sebe, ale i vzhledem k mužstvu. V poslední třetině se nám hra dařila, soupeře jsme do žádné šance nepustili a sami jsme vstřelili už jen jednu branku. Bohužel se hraje na branky a v tom byl tentokrát soupeř lepší. Výkon nebyl vůbec špatný, takže musíme zapracovat na věcech, které nám tentokrát chyběly, poučit se z chyb a pokusit se o kvalitnější výkon všech hráčů. Děkujeme rodičům, kteří nás přijeli podpořit a budeme se těšit na další zápasy.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School