FK PŘÍBRAM
15.09.2019
Česká liga žáků U 13 A, 6. kolo
4:2
Příbram vs. Č. Budějovice
Branky: Němec 2x, Kareš, Sůra
Příbram: Schánělec – Hevessy ( Kudelňák ), Havelka – Zelenka ( Pelcl ), Abrhám ( Nikl ), Toufar ( Hájek ) - Němec, Kareš ( Sůra )

U13 - Soupeř stihl pouze snížit

Jaroslav Brunclík

K dalšímu domácímu utkání jsme v sobotu odpoledne nastoupili k velice kvalitnímu soupeři z Jižních Čech a tím nebyl nikdo jiný než SK Dynamo České Budějovice.

Hodnocení trenéra Jaroslava Brunclíka: S tímto soupeřem se střetáváme často a na utkání to bylo znát. Obě mužstva se snažila hrát kombinační fotbal, s výstavbou hry od zadních řad. Soupeř byl ze začátku utkání lepším mužstvem, nám chvíli trvalo, než jsme se přišli na to, že soupeř hraje na 4 záložníky. V první třetině nás podržel brankář Schánělec, který zamkl svoji branku a soustředěným výkonem vše pochytal. Nám se podařila v první třetině vstřelit vedoucí branka, kdy Honza Kareš vystřelil a Lukáš Němec byl připraven na správném místě a dorazil míč do branky. 

Ve druhé třetině jsme byli lepším mužstvem a po brankách Lukáše Němce z p.k. po faulu na něj a po střele Martina Sůry jsme se dostali do tříbrankového vedení. 

V poslední třetině vsadil soupeř vše na jednu kartu, změnil rozestavení, hrál na dva útočníky. Nám se těžko dostávalo do hry, ale po krásné individuální akci Vincenta Nikla, kdy obešel tři protihráče a připravil do prázdné branky gól pro Lukáše Němce se nám podařilo odskočit na rozdíl čtyř branek. Soupeři se podařilo v závěru snížit na rozdíl dvou branek, ale více už jsme soupeři nedovolili. Myslím, že si diváci přišli na své a že se jim utkání líbilo. Děkujeme rodičům za podporu a budeme se těšit na další utkání.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School