FK PŘÍBRAM
19.03.2024
ČDŽ U 13 A, 18. kolo
5:8
SKP České Budějovice vs. FK PŘÍBRAM
Branky: 46., 85. Tudosie, 15. Rajdl, 35. Cepek, 51. Huitema - 52., 53. Voříšek, 34. Bláha, 34. Řihák, 49. Müller, 63. Roušal, 69. Ťuka, 79. Sýkora
Rozhodčí: Zabilka

U13 - Výhra nad SKP

David Suchopár

Zápas hraný na krásném hřišti v Hluboké nad Vltavou přinesl vyrovnaný výsledek.

Po výsledkově neúspěšné domácí premiéře jsme zavítali na hřiště SKP České Budějovice, respektive do jejich exilu v Hluboké nad Vltavou. Zdejší krásný areál nás uvítal skvělou UMT a tak vše vypadalo optimálně. Optimální bohužel nebyl náš vstup do zápasu, který brankově otevřeli domácí. Nám se nedařilo proměňovat šance, v některých situacích jsme předržovali balon a v pomyslném poločase svítilo skóre 2:2.

V době, kdy se zápas překlápěl do své druhé poloviny jsme získávali na síle a množství našich střeleckých příležitostí stále rostlo. K tomu se začalo dařit alespoň některé šance proměňovat a tak se zápas nejen herně, ale i výsledkově začal překlápět v náš prospěch. Soupeře jsme v druhé polovině herně i střelecky předčili a výsledné skóre nakonec otočili za 5:8.

V zápase bylo ale bohužel hodně věcí, které se nám nedařili. Také jsme vyrobili množství chyb, skoro až hloupých chyb, kterým bychom se již chtěli vyhnout, resp. pravidelně vyhýbat.

Nicméně herně zápas vyzněl rozhodně v náš prospěch, vytížili jsme většinu kádru hrou na 2 kompletní sestavy a tak se můžeme těšit na další domácí zápas, tentokráte s týmem Klatov. 

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School