FK PŘÍBRAM
22.09.2019
Česká liga žáků U 13 A, 7. kolo
1:8
Aritma Praha vs. Příbram
Branky: Němec 3x, Hájek 2x, Abrhám, Kindlmann, Kudelňák
Příbram: Schánělec – Kudelňák ( Hevessy ), Havelka ( Sůra ) - Zelenka ( Toufar ), Abrhám ( Příhoda ), Nikl ( Pelcl ) - Hájek ( Kareš ), Němec ( Kindlmann )

U13 - Vysoká výhra z Prahy

Jaroslav Brunclík

Utkání na půdě Aritmy skončilo naším vysokým vítězstvím.

Hodnocení trenéra Jaroslava Brunclíka: K dalšímu mistrovskému utkání jsme zajížděli do hlavního města ČR Prahy. Soupeřem nám bylo mužstvo SK Aritma Praha. Je to soupeř, který se snaží nic nevymýšlet a hrát jednoduše nahoru, na rychlé protiútoky, bránit v bloku a čekat na chybu soupeře, kterou se snaží potrestat. Nám se to stalo pouze jednou v první třetině a hned se domácí dostali do vedení, po krasné střele z vápna. My jsme v první třetině vystřelili na branku soupeře 7 krát a dvěma góly v závěru třetiny stav otočili v náš prospěch. O přestávce jsme si řekli, že musíme zpřesnit kombinaci, hrát rychleji a více si nechat záležet na všech detailech hry. To se nám vcelku dařilo a v druhé třetině přidali dvě branky. Do poslední třetiny jsme chtěli ještě více navýšit svůj náskok a to se nám vcelku povedlo. Výsledek je jednoznačný, dá se říci i zasloužený, ale i tak jsme měli na můj vkus dát více branek, protože příležitostí bylo na dvojciferný výsledek. Děkujeme rodičům za jejich podporu a budeme se těšit na další utkání.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School