FK PŘÍBRAM
28.03.2024
ČDŽ U 13 A, 19. kolo
5:8
Příbram vs. Klatovy
Branky: 36., 57. Štěrba, 3. Živanovič, 11. Müller, 47. Ťuka - 37., 59., 65., 71., 84. Florea, 49., 62. Jírovec, 52. Hanzlíková
Žluté karty: Báchor, Voříšek, Müller
Rozhodčí: Doubek

U13 - Zápas tabulkové postavení nepotvrdil

David Suchopár

V dalším domácím zápase jsme na UMT přivítali celek SK Klatovy. Proti týmům z Plzeňského kraje se nám ale letos nedaří a to se ukázalo i tentokrát.

Do začátku zápasu jsme vstoupili aktivně a hned ve třetí minutě vstřelil branku Mateja Živanovič, na kterého navázal Kuba Müller a první třetina tak skončila 2:0 v náš prospěch.

Zkraje části druhé jsme se opět dokázali prosadit a zvýšili na 3:0. Bohužel místo aby nás toto uklidnilo, tak jsme začali vyrábět individuální chyby, které soupeř neomylně trestal.

Naši borci se opět výrazně potýkali s produktivitou, množství šancí i těch nejvyloženějších skončilo nezdarem, samostatné nájezdy na branku jsme také neproměnili a když soupeř těsně před druhou přestávkou snížil na 5:4, byl zpět v zápase. To bohužel potvrdilo v závěrečné části hry, kdy jsme se do listiny střelců nezapsali ani jednou a soupeř hned čtyřikrát. Tímto borci z Klatov zvrátili vývoj zápasu ve svůj prospěch a odvážejí z našeho stadionu vítězství 8:5.

Zápas nastavil zrcadlo našemu aktuálnímu rozpoložení a ukázal, že nejde hrát ani tuto soutěž bez docházky na trénink a bez odpovídajícího nasazení. Nyní se toto klukům ukázalo v plné kráse a budeme se snažit na tomto zapracovat. Další soutěžní utkání nás čeká až za 3 týdny, tj. 14.4. v Praze na Braníku. 

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School