FK PŘÍBRAM
05.06.2022
Česká liga žáků U 14, 24. kolo
1:3
Příbram vs. Č. Budějovice
Branky: 20. Černý - 37. Soukup, 41. Zeman, 63. Šíma
Žluté karty: Schořovský
Rozhodčí: Adámek - Žák, Burian
Příbram:

Melichar – Schořovský, Duc Ho Sy, Sedláček, Janouch – Laffar (50. Lesák), Živanovič, Žalud, Vondra, - Černý, Němeček (65. Tilinger)

U14 - Domácí utkání bez bodů

Jiří Smola

Domácí utkání s Dynamem Č.B. mělo sice vyrovnanější průběh oproti podzimnímu měření sil v Budějovicích, ale ani tentokrát žádný bodový zisk nepřineslo.

Zápasové skóre jsme po úspěšném napadání rozehrávky soupeře otevřeli my a kluci tímto povzbuzeni se snažili přidat další branku, ale žádná z mála příležitostí už námi využita nebyla. Dynamo mělo postupně více šancí a také jednu z nich díky našemu nedůrazu v pokutovém území dokázalo na konci prvního poločasu proměnit.

První minuta druhé půle a po rychlém protiútoku, opět zaváhání ve vápně a inkasujeme. Ve druhém dějství jsme si nějakou tu jasnou tutovku vytvořit nedokázali, pouze některé naše střely z větší vzdálenosti vystrašily brankáře hostů. To soupeř zvládl povedenou hlavičkou ještě jeden kontr úspěšně zakončit a upravit konečný zápasový účet na 3:1 ve svůj prospěch. 

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School