FK PŘÍBRAM
05.06.2022
Česká liga žáků U 14, 24. kolo
1:3
Příbram vs. Č. Budějovice
Branky: 20. Černý - 37. Soukup, 41. Zeman, 63. Šíma
Žluté karty: Schořovský
Rozhodčí: Adámek - Žák, Burian
Příbram:

Melichar – Schořovský, Duc Ho Sy, Sedláček, Janouch – Laffar (50. Lesák), Živanovič, Žalud, Vondra, - Černý, Němeček (65. Tilinger)

U14 - Domácí utkání bez bodů

Jiří Smola

Domácí utkání s Dynamem Č.B. mělo sice vyrovnanější průběh oproti podzimnímu měření sil v Budějovicích, ale ani tentokrát žádný bodový zisk nepřineslo.

Zápasové skóre jsme po úspěšném napadání rozehrávky soupeře otevřeli my a kluci tímto povzbuzeni se snažili přidat další branku, ale žádná z mála příležitostí už námi využita nebyla. Dynamo mělo postupně více šancí a také jednu z nich díky našemu nedůrazu v pokutovém území dokázalo na konci prvního poločasu proměnit.

První minuta druhé půle a po rychlém protiútoku, opět zaváhání ve vápně a inkasujeme. Ve druhém dějství jsme si nějakou tu jasnou tutovku vytvořit nedokázali, pouze některé naše střely z větší vzdálenosti vystrašily brankáře hostů. To soupeř zvládl povedenou hlavičkou ještě jeden kontr úspěšně zakončit a upravit konečný zápasový účet na 3:1 ve svůj prospěch. 

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School