FK PŘÍBRAM
24.04.2023
ČDŽ U 14, 21. kolo
8:4
Příbram vs. Benešov
Branky: 10., 21., 28., 38., 59., 80. Jager, 4. Šinágl, 62. Lantora - 40. Samko, 49. Trantina, 78. Janovec, 79. Pessr
Rozhodčí: Schořovský - Kácha, Veselý
Příbram:

Bezouška ­– Zelenka, Garlík, Šťástka, Beran – Šinágl (61. Vondra), Ngo, Soběslav, Lantora – Budín, Jager

U14 - Gólové představení z kopaček Jagera

Jiří Smola

Tentokrát přijel k Litavce SK Benešov a čekalo se zajímavé poměření sil týmů z čela soutěžní tabulky. Utkání, ve kterém odehrál své střelecké galapředstavení Sebastian Jager skončilo divokým, spíše hokejovým výsledkem.

Věděli jsme, že přijede soupeř, který bude chtít „hrát fotbal“, ale také jsme věděli, že stav našeho týmu není po herní a ani po zdravotní stránce v posledních dnech zcela optimální. Proto jsme v týdnu na kluky apelovali, aby se už neopakovalo „nastavení“ do utkání, kterým jsme se prezentovali minulý víkend v nepovedeném utkání v Plzni.

Kluci do utkání vlétli, svou aktivní hrou hosty zatlačili na jejich polovinu a výsledkem bylo zasloužené poločasové vítězství 5:1 v náš prospěch.

Ve druhém poločase bylo vidět, že s úbytkem sil už naši kluci nemají takovou úspěšnost v soubojích, nestíhají včas dostupovat a tím pádem ani hru už nedokázali tak kontrolovat. Benešov povzbuzen gólovými úspěchy hru vyrovnal a zbytek utkání se odehrál v „divokém“ režimu.

Přesto velký kredit pro všechny naše borce, odehráli dobré utkání, zejména velmi kvalitní první poločas. Před utkáním jsme měli nemálo starostí, dokonce vůbec se sestavením zápasové jedenáctky. Kluci ukázali týmový charakter a toho si opravdu moc ceníme.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School