FK PŘÍBRAM
12.06.2022
Česká liga žáků U 14, 25. kolo
8:0
Hradec K. vs. Příbram
Branky: 65., 77., 78. Thiele, 69., 71., 76. Vaněk, 62. Kabele, 79. Čermák
Rozhodčí: Jansa - Ikizgül, Kudláček
Diváci: 40
Příbram:

Melichar – Schořovský (62. Novotný), Žalud, Sedláček, Ho Sy Duc – Živanovič (41. Mrázek), Laffar, Vondra, Janouch (62. Chán) - Černý, Tilinger (41. Dvoran)

U14 - Kolaps v závěru

Jiří Smola

Kolaps v závěru utkání přinesl pro žáky U14 vysokou porážku.

Hradec nám hned v úvodních minutách dělal problémy dobrým pohybem a nám chvíli trvalo než jsme se dokázali přizpůsobit tempu hry domácích votroků. V průběhu prvního poločasu se naše hra pomalu zvedala, ale domácí měli přesto mírně navrch, nicméně bojovností a dobrou organizací hry jsme nedovolili soupeři skórovat.

Do druhé půle domácí hráči vlétli s ještě větším odhodláním a jejich úvodní drtivý tlak jsme jen s velkým štěstím přežili bez újmy. Postupně se i naši kluci začali osmělovat, ale pak po hodině hry se Hradci podařilo trochu šťastně vstřelit branku a to co následovalo ve zbytku utkání raději nemluvit…

Dlouhodobě nás trápí kolísavost výkonů v průběhu utkání a to zejména při změnách v sestavě, to jen málokdy dokážeme pokračovat v nastaveném trendu, tempu, úrovni. Obdržet tolik branek za tak krátký časový úsek hry je už na pováženou a jak se říká to bylo „na ručník“!

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School