FK PŘÍBRAM
12.05.2023
ČDŽ U 14, 30. kolo
3:1
SKP Č. Budějovice vs. Příbram
Branky: 13. Aubrecht, 25. Udatný, 71. Beránek - 56. Šťástka
Rozhodčí: Ryneš - Ondra, Juráň
Příbram:

Beran – Bartík, Bezouška, Garlík (71. Vondra), Zelenka – Lantora, Soběslav, Ngo, Jager – Budín (55. Šinágl), Šťástka

U14 - Porážka v Českých Budějovicích

Jiří Smola

Netradičně v úterý jsme vyrazili do Českých Budějovic k dohrávce mistrovského utkání s místním týmem SKP. A nutno přiznat, že vůbec to nebyl povedený „výlet“.

V našem prvním vzájemném střetnutí v Příbrami dokázal soupeř plně bodovat, a tak jsme měli o motivaci postaráno a bylo tedy co vracet.

Domácí pořadatelé si nedělali žádnou starost se zastřižením hrací plochy a již před výkopem bylo jasné, že nás čeká těžký boj ve „vysoké trávě“. Jasně, podmínky byly pro oba týmy stejné. Nicméně domácí se s tím zjevně popasovali lépe.

Od prvních minut jsme byli aktivnější, hrálo se převážně před brankou SKP, ale finální fáze se nám už tolik nedařila. Ne a ne to tam padnout. Ojedinělá návštěva domácích na naší polovině, naše nedůslednost, šťastný centr nebo střela a míč zaplachtí do růžku naší svatyně 0:1. Soupeř hrál velmi organizovaně a moc gólovek nám neumožnil. Prali jsme se, hnali za vyrovnáním, ale opět až příliš laciná chyba v naší rozehrávce, soupeřův důraz a máme stav 0:2.

Do druhého poločasu kluci vlétli s evidentní touhou otočit vývoj utkání a zatlačili soupeře do jejich vápna, ale odhodlaně hrající domácí hráči nám toho opět opravdu moc nedovolovali. Konečně vstřelit branku se nám podařilo až prudkou střelou z přímého kopu. Pokračovali jsme ve snaze minimálně o vyrovnání, ale nakonec to byl soupeř, kdo z rychlého protiútoku rozvlnil síť a stanovil tak konečný účet utkání 1:3 v náš neprospěch.

Odplatu v bojovném utkání na „louce“ jsme dobře nezvládli. Rozhodně se kluci nedali zadarmo, ale herně to určitě mohlo a mělo být z naší strany kvalitnější a asi i chytřejší. 

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School