FK PŘÍBRAM
17.04.2023
ČDŽ U 14, 20. kolo
3:2
Petřín Plzeň vs. Příbram
Branky: 17. Holub, 28. Kančev, 80. Hupač - 65., 70. Jager
Žluté karty: Uher - Garlík, Lantora, Jager
Rozhodčí: Nesvadba - Stejcová, Rada
Příbram:

Beran ­– Zelenka, Garlík, Bezouška, Lesák – Šinágl, Ngo, Soběslav, Lantora – Budín (53. Šťástka), Jager

U14 - Porážka v samém závěru

Jiří Smola

Do Plzně jsme dorazili z různých důvodů pouze s dvanácti hráči.

Z toho ještě tři kluci těsně před výkopem hlásili zdravotní indispozice, to ale není žádná omluva proč do utkání vstoupíme tak ospale a bojácně. Za celý první poločas jsme nepředvedli vůbec nic. Pouze jsme dokázali domácím „darovat“ první gól a svou nedůsledností umožnili velmi jednoduše hrajícímu soupeři dokonce odskočit na rozdíl dvou branek.

Určitě se nedá říci, že v druhém poločase jsme hráli bůh ví co. V hlavách, ale už byla většina kluků nastavena daleko lépe, i když se ne vše dařilo, tak odhodlání změnit vývoj a stav utkání tam konečně bylo. Deset minut před koncem se nám podařilo konečně vyrovnat a ve zbylém herním čase jsme chtěli vstřelit vítěznou branku. To se nám nejenže nepodařilo, ale dokonce poslední minuta přinesla gólovou radost domácím a nám tím první venkovní porážku.

Věřím, že tento zápas byl pro nás všechny ponaučením, a hlavně nastavení do utkání některých „rozdílových“ hráčů se bude jen zlepšovat, protože takto bychom daleko nedošli! Příští víkend nás čeká kvalitní SK Benešov, tak budeme mít ideální možnost napravit reputaci.

Ještě malá zmínka k výkonu arbitrů utkání, myslím že sudí Dalibor Černý se nemusí obávat, že by mu tato „svatá trojice“ v budoucnosti vzala práci… 

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School