FK PŘÍBRAM
11.06.2024
ČDŽ U 14, 30. kolo
2:0
Táborsko vs. Příbram
Branky: 23. Křivánek, 84. Čech
Žluté karty: Svěchota, Čech, Šafrata - Šrajn
Rozhodčí: Panský - Gura, Kory
Příbram:

Sokol – Křížek ( 49´ Hampejs ), Vlas, Oravský ( 41´ Šťástka ) - Čížek, Chrastil, Novák, Lojín ( 74´ Šrajn ), Hajšman ( 41´Pešík ) - Vávra, Hlinka ( 69´ Píchal )

U14 - Prohra v Táboře

Jaroslav Brunclík

K předposlednímu mistrovskému utkání jsme zajížděli do Tábora na místní Viktorii, kde jsme odehráli utkání s domácím FC Táborsko.

Bylo utkání, na které jsme se těšili a které nás mělo po všech stránkách prověřit. A to se také stalo. Od začátku na nás dolehla tíha utkání a domácí byli lehčí a uvolněnější. My jsme byli hlavně v přechodové fázi nervózní a nepřesní. Domácí byli lepší ve všech činnostech. To se paradoxně změnilo po inkasovaném gólu v 23´minutě, který jsme dostali po dobře zahraném rohovém kopu domácích. Poté jsme i my se zlepšili a měli jsme 3 šance po střelách za vápnem , ale vždy to skončilo těsně vedle tyče.

V druhém poločase jsme byli lepším a vyrovnanějším soupeřem domácím. Bylo tam obrovské nasazení, bojovnost, ale chyběla nám větší kvalita v předfinální a finální fázi. Musím poděkovat všem hráčům hlavně za druhý poločas, protože jsme dostali druhou branku v nastavení a už jsme na to nemohli reagovat. Na konci bylo vidět na hráčích zklamání, ale musím říct objektivně, že si soupeř za celou sezónu i za dnešní utkání výhru, ale i v celé soutěži zasloužil. Pro nás ale nic nekončí a budeme se připravovat na konec sezóny poctivě. Nechci nic zakřiknout, ale máme se ještě na co těšit. Děkujeme rodičům za podporu.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis