FK PŘÍBRAM
11.09.2023
ČDŽ U 14, 6. kolo
1:1
SK Hořovice vs. FK PŘÍBRAM
Branky: 23. Boubín - 15. Vávra
Žluté karty: Vaculin - Píchal, Chrastil, Lojín
Rozhodčí: Špicl - Závora, Franc
FK PŘÍBRAM:

Píchal – Křížek, Novák ( 41´Vlas ), Hlavín ( 41´ Hajšman ) - Čížek, Grund ( 41´Hampejs ), Pešík ( 41´ Krejčí ), Chrastil ( 64´ Sokol ), Lojín – Vávra ( 41´Šťástka ), Fousek ( 41´ Šrajn )

U14 - Remíza v Hořovicích

Jaroslav Brunclík

K dalšímu mistrovskému utkání jsme zajížděli do nedalekých Hořovic.

Za horkého počasí nás na velkém hřišti čekalo náročné utkání. Nastoupili jsme v novém rozestavení a je vidět, že se s tímto systémem teprve seznamujeme. Musím říct, že jsme za první poločas měli vést výraznějším rozdílem, ale bohužel jsme naše šance neproměnili a odcházeli jsme do kabin za stavu 1:1. Do utkání jsme vstoupili slušně, ale chybí nám větší klid a kvalita v poslední třetině hřiště. My jsme se dostali do zaslouženého vedení v 15´minutě po samostatném úniku Davida Vávry – 0:1. Ten stejný hráč měl před tím minimálně 3 situace, kdy to měl vyřešit lépe. Bohužel jsme neproměnili a soupeř nás potrestal po špatné rozehrávce a ztrátě míče u vlastního vápna – poločasový stav 1:1.

Do druhého poločasu jsme vystřídali 6 hráčů a chtěli rozhodnout v náš prospěch. Opět jsme měli šance, nastřelili 3x tyč nebo břevno, ale prostě jsme branku nevstřelili. Nemůžu upřít snahu, ale kvalita nám prostě chyběla. Soupeř bojoval, kouskoval hru a podařilo se mu uhrát výsledek, se kterým byli spokojeni. Nám nezbývá, než se zaměřit na kvalitnější součinnost mezi řadami, kvalitu v poslední části hřiště a ve finální fázi. Ve středu hrajeme doma a budeme se snažit zvítězit a odčinit dnešní ztrátu.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
01. 05. 2024
??? Fanzóna už tento pátek - 3.května - Open / otviračka v 15:30 #fk #fkpribram #fanzona
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School