FK PŘÍBRAM
30.10.2022
ČDŽ U 14, 11. kolo
5:0
Příbram vs. Písek
Branky: 49., 61. Laňka, 54., 58. Soběslav, 68. Ngo
Rozhodčí: Schořovský - Máša, Poláček
Příbram:

Beran ­– Zelenka, Garlík, Šťástka, Lantora (41. Schneider) – Frank (53. Šinágl), Jager, Ngo, Bezouška (62. Vondra) – Laňka (62. Budín), Soběslav

U14 - Rozhodnutí po přestávce

Jiří Smola

V domácím prostředí se odehrálo další soutěžní utkání, a to s týmem FC Písek.

Hosté nám v prvním poločase za velkého přispění jejich kvalitního brankáře nedopřáli žádné gólové radosti. Našim klukům určitě nelze upřít snahu o vstřelení úvodní branky, ale při řešení herních situací nám vždy něco chybělo. Určitě více pohybu do nabídky, rozhodně účelnější práce s prostorem, zejména využívání celé šířky hřiště, křídelních prostorů, a hlavně taky vůbec „nemluvíme“. Kluci z Písku, ač většina z nich byla drobného vzrůstu, byli velmi šikovní a k častějšímu ohrožení naší svatyně jim chybělo snad více síly, možná i odvahy. První půle tedy bez branek.

Do druhého poločasu jsme chtěli odstranit zmíněné neduhy v naší hře a na soupeře ještě více přitlačit. To se nám víceméně povedlo, ale nutno dodat, že první velkou brankovou příležitost měli v úvodu druhého dějství po skrumáži v našem vápně hosté. Pak, ale následovala dvacetiminutovka, ve které jsme dokázali vstřelit pět branek a tím utkání rozhodli. Ta poslední branka po zpětné přihrávce a následném slalomovém sólu našeho záložníka, byla opravdu pochoutková.

Je také dobře, že kluci určité úseky zápasu, ve kterých se nám herně zrovna příliš nedaří, dokážou svou bojovností a odhodlaností zvládnout a herní nezdar tak překonat.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School