FK PŘÍBRAM
07.05.2024
ČDŽ U 14, 25. kolo
5:1
FK PŘÍBRAM vs. SK Benešov
Branky: 5. Vávra, 9. Vávra, 21. Šťástka, 36. Oravský, 57. Šťástka - 75. Slepička
Rozhodčí: Lafek - Soukup, Skrip
FK PŘÍBRAM:

Píchal – Křížek, Vlas ( 41´ Hlinka ) - Hampejs, Chrastil, Novák, Lojín, Oravský ( 41´Pešík ) - Vávra ( 41´ Šrajn ), Šťástka

U14 - Výhra nad Benešovem

Jaroslav Brunclík

K dalšímu mistrovskému utkání jsme nastoupili v domácím prostředí proti SK Benešov. Je to soupeř z horní polovičky tabulky a herně nevypadal vůbec špatně.

Opět jsme do utkání vstoupili aktivně a svoji nátlakovou hrou se dostali brzy do vedení. Krásná táhlá střela za vápnem Jakuba Vávry nás poslala už v 5´minutě do vedení. Mohli jsme vést hned ve 2´minutě, ale střela Jakuba Vávry zastavila konstrukce brány soupeře. Skóre jsme navýšili v 10´minutě po střele Tobiáše Oravského a dorážce Jakuba Vávry. Na vedení 3:0 v náš prospěch zvýšil kličkou „ prorážečkou“ a následné střelou pod víko Matěj Šťástka. Na poločasových 4:0 po hezké kombinační akci zakončil Tobiáš Oravský povedenou střelou na zadní tyči.

Do druhého poločasu jsme vystřídali 3 hráče a chvíli nám trvalo, než se trošku zkoncentrujeme a tak mohl soupeř snížit, ale trefil jen konstrukci branky. Druhý poločas byl více vyrovnaný, chyběla nám lehkost, akce byly upracované, nepodrželi jsme tolik míč v útoku a chyběla nám přesnost ve finální fázi. Nakonec jsme vstřelili ještě jednu branku Matějem Šťástkou po centru Patricka Lojína. Soupeř nám nakonec také vstřelil branku, kdy po střele z vápna náš brankář trošičku podcenil míč, který skončil v naší brance. Stav utkání skončil 5:1 v náš prospěch, zasloužená výhra.

Děkujeme rodičům za podporu.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 25.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 30. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
MFK Vyškov
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
19. 05. 2024
Jiří Kohout hodnotí na tiskovce utkání s Varnsdorfem
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School