FK PŘÍBRAM
25.05.2023
ČDŽ U 14, 26. kolo
3:5
Písek vs. Příbram
Branky: 11. Červený, 51. Luka, 58. Handrejch - 13., 29. Soběslav, 32., 36. Jager, 54. Ngo
Žluté karty: Havel - Jager
Červené karty: 75. Lesák
Rozhodčí: Kaštánek - Dušek, Malina
Příbram:

Bezouška – Bartík (41. Křížek), Grund (52. Garlík), Lesák, Lantora – Šinágl (52. Vondra), Soběslav, Ngo, Čížek – Jager, Budín (41. Lojín)

U14 - Výhra v Písku

Jiří Smola

Středeční předehrávka mistrovského utkání v Písku s místním FC se odehrála za ideálního fotbalového počasí a na velmi kvalitně připraveném travnatém povrchu.

Poslední naše zápasy mají z pravidla divoký průběh a ani tento zápas nebyl výjimkou. Opět inkasujeme jako první, naštěstí dokážeme rychle odpovědět, a dokonce v prvním poločase i odskočit na rozdíl tří branek. Domácí vůbec nehráli špatně, ale své šance zahazují.

Druhý poločas máme velké problémy s aktivní hrou píseckých. Jak na jedné, tak i na druhé straně přichází mnoho brankových příležitostí a my jsme rádi, že na konci utkání se zastavuje skóre na stavu 5:3 v náš prospěch. Myslím, že domácím v zápase chyběl nějaký ten opravdu rozdílový hráč, který by herní kvalitu a vyrovnanost celého týmu dokázal zúročit. Jihočeši by se pak určitě pohybovali na vyšších místech soutěžní tabulky.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 20.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 24. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC SILON Táborsko
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
17. 04. 2024
Jiří Hudec: Třetí gól nás položil
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School