FK PŘÍBRAM
15.04.2024
ČDŽ U 14, 22. kolo
0:12
FC Sellier & Bellot Vlašim vs. FK PŘÍBRAM
Branky: 13´ Vávra, 27´ Pešík, 29´ Oravský, 36´ Novák, 45´ Lojín, 57´ Píchal, 60´ Oravský, 64´ Oravský, 67´ Píchal, 68´ Píchal, 77´ Píchal, 80´ Hajšman
Rozhodčí: Machýček - Brýl, Pajk
FK PŘÍBRAM:

Sokol – Křížek ( 41´ Hlavín ), Vlas, Hajšman – Oravský, Chrastil ( 49´ Píchal ), Novák ( 41´ Hlinka ), Lojín, Šťástka ( 41´ Šťástka ) – Pešík, Vávra ( 41´ Šrajn )

U14 - Výhra ve Vlašimi

Jaroslav Brunclík

K dalšímu mistrovskému utkání jsme zajížděli do Vlašimi.

Čekal nás soupeř, který se nacházel na posledním místě tabulky a na podzim jsme mu v domácím prostředí vstřelili 12 branek. Chtěli jsme do utkání dobře vstoupit a vstřelit co nejdříve branku. Mohli jsme ji vstřelit dříve, než právě v 13´ minutě. Skóre otevřel náš ostrostřelec Vávra a postupem času jsme přidali do poločasu další 3 branky.

Do druhého poločasu, jak je naším zvykem, jsme vystřídali další hráče z lavičky. Mám radost, že opět hráli s chutí a chtěli jsme vstřelit, co nejvíce branek. 30 minut před koncem nastoupil na hřiště náš náhradní brankář David Píchal a vstřelil díky spoluhráčům a své šikovnosti 4 branky. Ve čtvrtém utkání z pěti jsme nedostali branku a to se také počítá. Děkuji mužstvu za přístup a odpracovaný zápas. Soupeř nebyl na naší úrovni, ale už se blíží zápasy, které nás dostatečně prověří. Už se na ně těšíme. Děkuji rodičům za podporu. 

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School