FK PŘÍBRAM
05.09.2022
ČDŽ U 14, 3. kolo
11:2
Příbram vs. Povltavská FA
Branky: 14., 19., 36., 73., 77. Soběslav, 4. 21., 39. Jager, 9., 69. Schneider - 18. Záhora, 29. Petschl
Žluté karty: Šinágl, Garlík
Rozhodčí: Souček - Doubek, Hauser
Příbram:

Bezouška – Šinágl, Šťástka (41. Bartík), Garlík, Lantora – Schneider, Jager (55. Beran), Ngo, Lesák – Soběslav, Budín

U14 - Vysoká výhra s PFA

Jiří Smola

Žáci U14 pokračovali i proti PFA v dobrých výkonech.

Také vstup do druhého domácího soutěžního utkání byl z naší strany velmi aktivní, i tentokrát jsme dokázali hostující tým od úvodních minut zatlačit před vlastní branku a již po necelé půlhodině hry vstřelit šest branek. Několikrát jsme se ale nedokázali vyvarovat laciných „školáckých“ chyb v postavení obranné linie a umožnili tak soupeři dvakrát skórovat z rychlého brejku.

Ve druhém poločase jsme už tak aktivní nebyli, hra se postupně začala vyrovnávat a v úvodním třicetiminutovém úseku žádná vstřelená branka k vidění nebyla. V závěru se začali hosté osmělovat, vytvořili si několik příležitostí, ale byli jsme to paradoxně my, kdo přidal z rychlých kontrů ještě pár branek.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School