FK PŘÍBRAM
17.04.2023
ČDŽ U 15, 20. kolo
2:2
Petřín Plzeň vs. Příbram
Branky: 5., 38. Romaňuk - 72. Mrázek, 75. Vondra
Žluté karty: Villino, Romaňuk, Andrejs
Rozhodčí: Strejcová - Nesvadba, Rada
Příbram:

Melichar – Garlík (54. Němeček), Sedláček, Šťástka – Laffar, Hevessy, Vondra, Janouch (60. Tilinger) - Schořovský (41. Jager), Studený (41. Mrázek), Černý (70. Lesák)

U15 - Bod z Plzně

Jaroslav Brunclík

Další mistrovské utkání jsme odehráli na horké půdě SK Petřín Plzeň.

Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání a to se potvrdilo. Domácí v jarní části sezóny neztratili ještě ani bod. My jsme do utkání vstoupili aktivně a po 5 minutách jsme mohli otevřít skóre utkání, ale bohužel se nám to nepovedlo, chyběla nám větší kvalita v zakončení. Paradoxně na druhé straně jsme ztratili míč u postranní čáry a po zpětné přihrávce do vápna, nikým neatakovaný hráč domácích si míč prvním dotekem připravil a druhým krásně zakončil na zadní tyč. Po gólu domácích jsme se snažili o vyrovnání, ale pouze dlouhými míči za obranu soupeře. Chyběla nám ve hře větší herní odvaha a kombinace více hráčů. Soupeř byl v 1. poločase lepší a zaslouženě ještě v 38´minutě opět po naší chybě a nedůrazné hře ve vápně zvýšil vedení na 2:0. Takto jsme si poločas nepředstavovali.

Museli jsme si to v kabině o poločasové přestávce vyříkat a udělali jsme hned dvě změny. Chtěli jsme hrát odzadu více po zemi a kombinační hrou se dostat na polovinu soupeře a být nebezpečnější v poslední třetině hřiště. Postupem času jsme získávali na převaze a v 72´minutě jsme byli odměněni po dobře rozehraném rohovém kopu a brance Lukáše Mrázka, snížili jsme na 2:1. To nám vlilo sílu a touhu po vyrovnání. Hned v 75´minutě se k odraženému míči dostal Dan Vondra – nejlepší hráč našeho týmu a tečovanou střelou vyrovnal na 2:2. Snažili jsme se do konce utkání překlopit vítězství na naši stranu, ale už se nám to bohužel nepovedlo. Na závěr chci pochválit domácí za předvedenou hru a nás za bojovnost ve druhém poločase a touze o lepší výsledek. Doufejme, že je to pro nás poučení do dalších zápasů. Pískala nás paní rozhodčí Tereza Strejcová a musím ji pochválit za předvedený výkon a uznat, strčila své mužské kolegy na lajnách v klidu do kapsy.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School