FK PŘÍBRAM
17.04.2023
ČDŽ U 15, 20. kolo
2:2
Petřín Plzeň vs. Příbram
Branky: 5., 38. Romaňuk - 72. Mrázek, 75. Vondra
Žluté karty: Villino, Romaňuk, Andrejs
Rozhodčí: Strejcová - Nesvadba, Rada
Příbram:

Melichar – Garlík (54. Němeček), Sedláček, Šťástka – Laffar, Hevessy, Vondra, Janouch (60. Tilinger) - Schořovský (41. Jager), Studený (41. Mrázek), Černý (70. Lesák)

U15 - Bod z Plzně

Jaroslav Brunclík

Další mistrovské utkání jsme odehráli na horké půdě SK Petřín Plzeň.

Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání a to se potvrdilo. Domácí v jarní části sezóny neztratili ještě ani bod. My jsme do utkání vstoupili aktivně a po 5 minutách jsme mohli otevřít skóre utkání, ale bohužel se nám to nepovedlo, chyběla nám větší kvalita v zakončení. Paradoxně na druhé straně jsme ztratili míč u postranní čáry a po zpětné přihrávce do vápna, nikým neatakovaný hráč domácích si míč prvním dotekem připravil a druhým krásně zakončil na zadní tyč. Po gólu domácích jsme se snažili o vyrovnání, ale pouze dlouhými míči za obranu soupeře. Chyběla nám ve hře větší herní odvaha a kombinace více hráčů. Soupeř byl v 1. poločase lepší a zaslouženě ještě v 38´minutě opět po naší chybě a nedůrazné hře ve vápně zvýšil vedení na 2:0. Takto jsme si poločas nepředstavovali.

Museli jsme si to v kabině o poločasové přestávce vyříkat a udělali jsme hned dvě změny. Chtěli jsme hrát odzadu více po zemi a kombinační hrou se dostat na polovinu soupeře a být nebezpečnější v poslední třetině hřiště. Postupem času jsme získávali na převaze a v 72´minutě jsme byli odměněni po dobře rozehraném rohovém kopu a brance Lukáše Mrázka, snížili jsme na 2:1. To nám vlilo sílu a touhu po vyrovnání. Hned v 75´minutě se k odraženému míči dostal Dan Vondra – nejlepší hráč našeho týmu a tečovanou střelou vyrovnal na 2:2. Snažili jsme se do konce utkání překlopit vítězství na naši stranu, ale už se nám to bohužel nepovedlo. Na závěr chci pochválit domácí za předvedenou hru a nás za bojovnost ve druhém poločase a touze o lepší výsledek. Doufejme, že je to pro nás poučení do dalších zápasů. Pískala nás paní rozhodčí Tereza Strejcová a musím ji pochválit za předvedený výkon a uznat, strčila své mužské kolegy na lajnách v klidu do kapsy.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School